Mobiliteitswetenschappen

Gezocht: testpersonen voor nieuwe rijsimulatorstudie    7 aug 2016

Gezocht: testpersonen voor nieuwe rijsimulatorstudie
7 aug 2016

EXTERNE CONTACTPERSOON

Mathijs Biesbrouck (Instituut voor Mobiliteit - UHasselt)

mathijs.biesbrouck@student.uhasselt.be

Het Instituut voor Mobiliteit start binnenkort met een nieuwe rijsimulatorstudie. We zijn hiervoor op zoek naar enthousiaste en geëngageerde mannen en vrouwen die hun bijdrage aan de wetenschap willen leveren. U komt voor de studie in aanmerking, als u:

• in een goede gezondheid verkeert;
  • over een geldig autorijbewijs beschikt.

Tijdens het onderzoek rijdt u enkele ritten in de kleine rijsimulator, waarbij we verschillende parameters registreren. Het onderzoek duurt circa 1 uur. De verzamelde gegevens worden in alle vertrouwelijkheid behandeld en enkel voor deze wetenschappelijke studie gebruikt. Het resultaat van dit onderzoek heeft op geen enkele wijze invloed op uw rijbewijs.

Na het experiment verloten we tien Kinepolis filmtickets onder de deelnemers, die het experiment voltooid hebben.

Geïnteresseerd?

Wil u graag aan de studie deelnemen? Reserveer dan meteen een moment in onze planning via deze link. U ontvangt een definitieve bevestiging via mail na uw kandidaatstelling.