Mobiliteitswetenschappen

Studente Nora Reinolsmann zoekt deelnemers voor masterproef
6 dec 2016

EXTERNE CONTACTPERSOON

Nora Reinolsmann (Masterstudente Mobiliteitswetenschappen)

nora.reinolsmann@student.uhasselt.be

Studente Nora Reinolsmann onderzoekt in het kader van haar masterproef het rijgedrag en de reactiesnelheid bij jonge bestuurders. Ze is hiervoor op zoek naar enthousiaste en geëngageerde jongeren die aan haar onderzoek willen deelnemen. Je komt voor de studie in aanmerking, als je:

• je tussen 17 en 24 jaar bent;
  • je over een voorlopig of vast rijbewijs beschikt.

Heb je een voorlopig rijbewijs? Je kan dan enkel deelnemen, als je minimum 20 uur rijervaring met de rijschool of 60 uur met een vaste begeleider hebt.

Wat wordt er verwacht?

Tijdens het onderzoek vul je een vragenlijst in en voer je enkele computertaken uit. Het onderzoek duurt circa 45 min en kan zowel op campus Hasselt als op campus Diepenbeek doorgaan. De verzamelde gegevens worden in alle vertrouwelijkheid behandeld en enkel voor de masterthesis gebruikt.

Na het experiment verloten we vier cadeaubonnen van bol.com onder de deelnemers, die het experiment voltooid hebben. De eerste prijs is een cadeaubon ter waarde van 80 euro, de tweede prijs 60 euro, de derde prijs 40 euro en de vierde prijs 20 euro.

Help jij de masterstudente?

Wil je graag aan de studie deelnemen? Neem rechtstreeks contact op met Nora Reinolsmann of reserveer meteen een moment in de planning via deze doodle.