Mobiliteitswetenschappen

Mevrouw Edith DONDERS

32-11-269102

edith.donders@uhasselt.be

De Vlaamse Scriptieprijs wil het werk van aanstormend wetenschappelijk talent onder de aandacht brengen van het grote publiek. Bachelor- en masterstudenten aan Vlaamse hogescholen en universiteiten maken kans op 2.500 euro en heel wat media-aandacht.

De studenten worden uitgedaagd hun eindwerk (bachelor- of masterproef) om te zetten in een vulgariserend artikel van max. 1.000 woorden. Dankzij media-partners als Metro, Belga, Eos en Klasse verschijnen deze artikels op regelmatige basis in de pers. We bundelden een aantal recente voorbeelden in onze Vlaamse ScriptieKrant 2015.

De belangrijkste motivatie voor deelname blijkt de oproep van de promotor of co-promotor te zijn. Ben jij er zeker van dat jouw bachelor- of masterproef de ideale voedingsbodem vormt voor een artikel, geef dan een seintje aan je promotor of co-pormotor en schrijf je in! Inschrijven kan t.e.m. zondag 4 oktober 2015 via het online inschrijvingsformulier.

De Vlaamse Scriptieprijs staat bekend als de meest prestigieuze scriptieprijs in Vlaanderen en levert ook de betrokken onderwijsinstelling en promotor een mooie vermelding op. De prijs draagt daarnaast bij tot de digitalisering van wetenschappelijk onderzoek door publicatie van alle deelnemende scripties in de online scriptiebank.

Voor meer info www.scriptieprijs.be/wedstrijd