menu

Dag van de wetenschap


Dag van de Wetenschap

Dag van de wetenschap

Universiteit Hasselt - Knowledge in action

INFORMATIE

 

Laat de wetenschapper in je los en ontdek, beleef en experimenteer op de Dag van de Wetenschap op zondag 22 november 2015. Verrassende workshops, boeiende demo’s en tal van andere leuke experimenten tonen jou aan dat wetenschap en technologie haar plaats veroverd heeft in elk aspect van ons dagelijks leven.

Universiteit Hasselt en Hogeschool PXL doen dit jaar opnieuw mee en hebben een verrassend aanbod van boeiende en interactieve activiteiten voor jong en oud in petto. 
De Dag van de Wetenschap richt zich tot een zeer breed publiek en we bieden activiteiten aan bezoekers van elke leeftijdscategorie.

Benieuwd naar de nieuwste technologieën in het wetenschappelijk onderzoek, bezoek dan zeker onze wetenschapsmarkt!

Op deze website brengen we je een overzicht van alle activiteiten die Universiteit Hasselt en Hogeschool PXL die dag voor jou in petto hebben en hoe de wetenschappers en onderzoekers van beide onderwijsinstellingen je op de Dag van de Wetenschap mee op sleeptouw nemen.
De activiteiten bieden we doorlopend aan of op vastgelegde tijdstippen. Al onze activiteiten zijn gratis en voor sommige werken we met registratie. Wees tijdig om jouw plaats te reserveren! 
Bekijk hier ons programma.

Nieuwsgiering naar wat er elders in Vlaanderen te doen is, neem een kijkje op www.dagvandewetenschap.be voor nog meer wetenschap!

 

De Dag van de Wetenschap wordt georganiseerd in samenwerking met de associaties van de Vlaamse universiteiten en hogescholen, wetenschappelijke instellingen en verenigingen, musea, bedrijven en federaties, de coördinatie is in handen van Technopolis®.