Mobiliteitswetenschappen

campus Hasselt

Martelarenlaan 42

3500 Hasselt

Ben je helemaal verlekkerd op mobiliteit? Verslind je dagelijks artikels over het verkeer? Vind je dat bepaalde verkeersknooppunten beter kunnen worden aangelegd? Wil je bestuderen wat alcohol, drugs en vermoeidheid met je lichaam doet? Of ben je benieuwd hoe organisatoren het verkeer bij ‘big events’ vlot laten doorstromen? Dan is de opleiding mobiliteitswetenschappen echt iets voor jou!

Ontdek meer over onze opleiding op maandag 29 augustus 2016 op de UHasselt, campus Hasselt (Oude Gevangenis). Je kan ons van 13.30 u tot 17.00 u doorlopend aanspreken op de infomarkt. Spreek er met docenten en studenten en blader al eens door de cursussen. We overlopen er graag alle troeven van onze opleiding. Dat de opleiding in Vlaanderen uniek is en je werkzekerheid biedt, verklappen we je nu al.

Kan je niet wachten tot de infodag? Onze brochure kan je hier al lezen.

Doelgroep

Voor iedereen met een gezonde interesse voor mobiliteit, maar ook voor iedereen die nog over zijn of haar studiekeuze twijfelt. We staan je graag te woord.