REPRO

Masterproef

REPRO

PROCEDURE DOORSTUREN

Het meest recente update i.v.m. de procedure voor upload vindt u terug bij de "instructies upload" in "mijn studentendossier"

• Houdt er rekening mee dat u ten vroegste 5 werkdagen na upload uw masterthesis in de Campusboekhandel kunt afhalen en betalen (dus bv. een upload op vrijdag is beschikbaar vanaf de volgende vrijdag).
  • Elke upload is definitief en betalend.  De opdrachten worden onmiddellijk verwerkt.
  • De gedrukte exemplaren dient u zelf in te leveren op het secretariaat van de opleiding.
  • Het printen en  inbinden van de masterthesis wordt door onze externe printpartner PMR in Brussel gedaan.  De student is voor onderstaande richtlijnen zelf verantwoordelijk.  De vormgeving wordt niet meer gecontroleerd door onze externe printpartner.
  • Het is daarom belangrijk zich aan volgende richtlijnen i.v.m. layout te houden.
    • De masterthesis wordt standaard recto-verso geprint.
    • Het is belangrijk dat ieder hoofdstuk op een oneven pagina begint, dit kan door eventueel blanco pagina’s toe te voegen.
    • De marges; we raden je aan om om overal minstens 20mm te hanteren.
      Links en rechts moeten altijd identiek zijn!
    • De keuze voor positionering van paginanummering kan op 2 manieren :
      • 1.   onderaan in het midden
      • 2.   rechts op oneven pagina en links op even pagina’s
    • Neem als richtlijn maximum 250 pagina’s per ingebonden deel, inclusief bijlagen.
    • De aanlevering en upload kan enkel in pdf-formaat.
    • Het omslagblad (cover) en het titelblad (tekst identiek aan omslagblad) en blanco pagina wordt na upload automatisch door het systeem aangemaakt en verstuurd naar de printpartner.  De student levert dus enkel zijn thesis aan (beginnend bijv. met voorwoord...)!
    • De upload via intranetapplicatie is in één file! Dus slechts 1 masterthesis voor zowel zwart/wit als pagina’s in kleur.  Uiteraard worden alle pagina’s in kleur aan de fullcolor prijs aangerekend.
    • Het eindformaat van de pdf dient A4 te zijn.  Let op ! Sommige PDF- converteer programma’s staan standaard op Letter.  (Dit geldt eveneens voor sommige Office Word versies!)
      Dus pas dit aan!  Anders zal uw masterthesis met verkeerde instellingen geprint worden, met alle nare gevolgen vandien.
    • Invoegen andere formaten :

Zorg ervoor dat uw document is opgemaakt in het uiteindelijke, te printen formaat (A4, A3,  en A2 voor posters IIW).
Indien u A3 pagina’s toevoegd dienen deze liggend/landscape in het pdf document ingevoegd te zijn.  Deze zullen tot A4 gevouwd worden en mee ingelijmd worden in de masterthesis.
Er kunnen geen grotere formaten dan A3 toegevoegd worden in de masterthesis!

Let op ! Bij toevoeging andere formaten dit melden in het veld “opmerkingen” met vermelding paginanummer + formaat.
Paginanummer is het nummer van de huidige pagina in het venster Paginanavigatie en niet de zelf aangemaakte nummer op de documentpagina’s!
Ter info …(De paginanummers op de documentpagina's komen niet altijd overeen met de paginanummers die onder de paginaminiaturen en op de werkbalk Paginanavigatie worden weergegeven. Omdat bepaalde PDF's voorpagina's bevatten, zoals een inhoudsopgave, is het mogelijk dat de nummers van de pagina's niet overeenkomen met de nummering op de werkbalk Paginanavigatie.)

Voorbeeld : “A3 op p 81,82,83"

• U kunt zelf een indicatieve kostprijsberekening maken aan de hand van de eenheidsprijzen hieronder.

Prijsberekening : Pagina's in kleur worden als kleur aangerekend!
Pagina's in zwart/wit worden als zwart/wit aangerekend!
RECTO : A4 laser zw/w-100gr 0,0650 €
RECTO-VERSO : A4 laser zw/w-100gr 0,1301 €
RECTO : A4 full color - wit 100gr 0,1301 €
RECTO-VERSO : A4 full color - wit 100gr 0,2167 €