menu

SOFIA


SOFIA

Logo UHasselt Universiteit Hasselt - Knowledge in action

< OVERZICHT

Opstart SOFIA groepen 2015-2016

PRAKTISCH

16 aug 2015 - 12 sep 2015


We komen gedurende één jaar maandelijks ’s avonds in kleine groepjes (15 à 20 dames), regionaal (Antwerpen, Geel, Leuven, Hasselt) samen. De bijeenkomsten worden begeleid door mentoren, dames met veel ervaring in ondernemerschap of management, die er niet vies van zijn hun hoogtepunten èn dalen te delen.
Na een startseminarie behandelen we diverse thema’s, bvb. strategie, profilering, communicatie, etc. Praktijkcases en ervaringsuitwisseling vormen de basis van de avonden, iedereen haalt en brengt ervaringen, tips en adviezen…
Tweemaal per jaar organiseren we een netwerkevent of bedrijfsbezoek over de regionale groepen heen. Het komende netwerkevent vindt plaats op 27/08 vanaf 18.30u in het Kasteelklooster Sint-Jansberg. Kom gerust eens ‘proeven’ van de sfeer bij Sofia!

Vanaf september kan je aansluiten bij één van onze groepen in Leuven, Antwerpen, Geel en Hasselt. Kostprijs voor 10 avonden met boeiende sprekers, ervaringsuitwisseling en netwerkgelegenheid + netwerkevents: 400 euro.

Deelnemen aan Sofia betekent:
• Je relatienetwerk uitbreiden met interessante collega’s
• Concrete vragen/cases bespreken met ervaren mentoren
• Je managementkennis vergroten via een opleiding op maat

Getuigenissen

Sofia is voor mij persoonlijk een echte energybooster. Het is verrijkend om tijdens de gesprekken en lezingen te ontdekken dat alles zo herkenbaar is. De talloze tips en inspiratiebronnen van leden en mentoren maken het plaatje verder compleet.
Ann Vandingenen (Sofia Leuven, Avento)

Bij SOFIA leer je de meerwaarde en kracht van netwerken kennen én benutten! Met vrouwen uit andere branches en posities spreken, opent een nieuw perspectief voor jezelf. Je ontdekt mogelijkheden voor jezelf waar je eerder misschien nooit aan gedacht had. Je durft meer te ambiëren. Geïnspireerd door anderen.
Veerle Craeghs (Sofia Hasselt, Enexis)

De afwisseling van theorie en praktijk binnen SOFIA is écht een meerwaarde.
Françoise Chombar (Mentor SOFIA Geel & CEO Melexis)

Praktisch:
 Kostprijs: 400 euro (vrijgesteld van BTW, art 44)
 Inschrijven: http://www.uhasselt.be/inschrijvingsformulier-SOFIA
 Vragen: sarah.verlackt@uhasselt.be; 0484/59.17.04

Schrijf je snel in, de plaatsen zijn beperkt!