TTO - Bedrijf en regio

TTO - Bedrijf en regio

ECOMM-congres: het Europese mobiliteitscongres!

31 mei 2017 - 02 jun 2017

Maastricht

Het thema dit jaar is ‘Teaming Up for Liveable Cities’; waarbij samenwerking tussen diverse partijen op het gebied van mobiliteit centraal staat; publiek-privaat, grensoverschrijdend, tussen regio’s. Wat heeft het ECOMM je te bieden? Zoals gezegd een breed aanbod aan presentaties, challenges, pecha kucha’s, discussies over mobiliteits-gerelateerde onderwerpen, maar ook een beursvloer waar overheid, markt en wetenschap elkaar kunnen ontmoeten, interessante keynote speakers, boeiende field trips, debatten met de nieuwe mobiliteitsgeneratie en ook een sociaal-cultureel programma waarbij je als congresbezoeker de kans krijgt om Maastricht en omgeving van een unieke kant te ontdekken. Kortom een programma om niet te missen!

Kijk op www.ecomm2017.nl voor meer informatie. Vanaf eind februari tref je hier een uitgebreid overzicht van de presentaties en sprekers aan. Wacht niet te lang met inschrijven; tot 31 maart kun je namelijk nog profiteren van een voordelige Early Bird Fee. Ook partijen die geïnteresseerd zijn in een stand op de beursvloer of een sponsorbijdrage kunnen zich nog melden via de site. De ECOMM 2017 conferentie wordt georganiseerd door EPOMM, Maastricht Bereikbaar, gemeente Maastricht, ministerie van Infrastructuur en Milieu, Provincie Limburg, Universiteit Hasselt en NHTV Breda.