TTO - Bedrijf en regio

TTO - Bedrijf en regio

HR Leer-en werksessies WAIT & SEE

19 mei 2015 17.00 uur - 20.00 uur

Omega Pharma Belgium NV | Industrial Zoning De Prijkels | Venecoweg 26 | 9810 Nazareth

CONTACTPERSOON

Mevrouw Marleen CUPERS

32-11-268666

marleen.cupers@uhasselt.be

Sessie 1 | Talent- i.p.v. Competentiemanagement of een balans?

Hebben we nog de gepaste instrumenten in de overvolle gereedschapskist? Competentiemanagement vertrekt van de noden van de organisatie terwijl talentmanagement de focus op het individu legt. In een ideaal scenario zijn deze twee invalshoeken volledig in lijn. Verschillende rollen binnen de organisatie vragen om gepaste competenties, en individuen met de gepaste talenten en voorkeuren kunnen deze competenties ontwikkelen. Maar is dat wel mogelijk in de huidige context waarin organisatie voortdurend in beweging zijn? Is talentmanagement dan niet te verkiezen? Snelheid en complexiteit aanpakken met juiste attitudes en gedrag die tot vereiste competenties leiden?

Omega Pharma brengt in deze sessie hun case rond de voorkeur vandaag voor talentmanagement. In lijn met de aanpak van HR Leadership wordt in deze case gezocht naar de gepaste, of aan te passen instrumenten, om meer in te zetten op attitude en gedrag. Want in hun ervaring zijn er vandaag veel instrumenten in de gereedschapskist maar is de juiste selectie en aanpassing ervan cruciaal.

We sluiten af met een vertaling van de conclusies naar ieders eigen praktijk. Voor kandidaat deelnemers HR Leadership een unieke opportuniteit om kennis te maken met de aanpak en alumni te ontmoeten.

Gastvrouw van de avond is alumna Lieve Van kerckhoven (HR Director Omega Pharma). Deze sessie wordt inhoudelijk gebracht door Leon Vliegen (Fly Consult en staflid HR Leadership).

INSCHRIJVEN

Deelname aan deze leer- en werksessies is gratis maar online inschrijven is verplicht.