TTO - Bedrijf en regio

TTO - Bedrijf en regio

Meer dan 20 bedrijven en 90 studenten daten tijdens 1e editie Limburgse jobdate!    16 mrt 2016

16 mrt 2016

CONTACTPERSOON

Mevrouw An KENENS

32-11-268078

an.kenens@uhasselt.be

Meer dan 90 studenten en 25 bedrijven namen op 15 maart deel aan de eerste editie van De Limburgse jobdate, een nieuw concept van de UHasselt en Hermes Alumni.

Tijdens de Limburgse jobdate, een mooi vervolg op de jobbeurs in het najaar, wil de UHasselt en Hermes Alumni bedrijven laten kennismaken met een greep uit de hoogopgeleide masters aan de UHasselt. Deze keer niet in de vorm van een beurs, maar met vooraf geplande, korte meetings.

Na een plenaire sessie rond talent-denken van pedagoog Luk Dewulf stonden bedrijven en studenten te popelen om via het speeddating concept van Conversation starter aan de slag te gaan! “Na twee edities van Companies meet Talent waren we op zoek naar een platform om de match tussen bedrijven en onze afstudeerders nog concreter te maken. De tool Conversation Starter was dé oplossing!” zegt Anneke Kenens, Tech Transfer Office.

30 meeting points, dates van 15 minuten en sterke matches, meer was er niet nodig om deze eerste Limburgse jobdate een succes te noemen!

Inschrijven voor de volgende editie van De Limburgse jobbeurs: www.jobbeurs.net