OpenBordersMBA

INFOAVOND OPENBORDERSMBA 9 MEI 2017

Maak kennis met het MBA-programma van UHASSELT

Op zoek naar nieuwe inzichten die u kunnen helpen in uw persoonlijke groei als manager of ondernemer?
Op zoek naar nieuwe inzichten die uw carrière een andere wending kunnen geven?
Op zoek naar nieuwe inzichten die uw organisatie sterker zullen maken?
Op zoek naar nieuwe inzichten die de puzzelstukjes samenbrengen?

UHASSELT organiseert in januari 2018 voor de 6e keer het OpenBorders executive MBA programma (OBMBA). Samen met de Universiteit HEC Liège en de FH Aachen staan we garant voor een internationaal geïnspireerde opleiding.

“Think Globally, Act Locally, Decide”, is ons credo. We richten ons op executives die op zoek zijn naar verbreding en verdieping van hun kennis en kunde.

• Dit in een interactief traject over twee jaar,
• op maat geschreven voor professionals met ervaring,
• die studeren willen combineren met hun carrière en gezinsleven,
• in een Engelstalig residentieel programma,
• waarbij theorie van de professoren wordt gecombineerd met de ervaringen van praktijkexperten,
• met de mogelijkheid om een voorbereidingsprogramma te volgen indien vereist.

Wij brengen u graag naar een niveau dat u zal toelaten om altijd en overal nieuwe professionele uitdagingen aan te gaan.

Wil u meer te weten komen over deze opleiding, de toelatingsvoorwaarden, de inhoud, het praktisch verloop, het masterdiploma, de bruikbaarheid van KMO-portefeuille… ?

Kom naar onze gratis infoavond!

Prof. dr. Piet Pauwels, academisch verantwoordelijke van het programma, zal u verwelkomen en OBMBA aan u voorstellen. Daarna krijgt u de kans om kennis te maken met enkele van onze alumni. Zij vertellen u uit eerste hand wat OBMBA voor hen betekend heeft en nog betekent.
Na de sessie is er de tijd om informeel te netwerken en uw vragen te stellen bij een hapje en een drankje.

Datum: dinsdag 9 mei

Uur: 19.30 uur tot 21.30 uur

Adres: De Barrier, Grote Baan 9 3530 Houthalen

Deelname is gratis, maar inschrijven is verplicht.