Opleiding CIGO

PRAKTISCHE INFO

Duur

Dit tweejarig programma wordt georganiseerd in vier blokken. Elk blok bestaat uit:

• Een intens residentieel verblijf (o.a.Hubermont, Geetbets & Cleveland – Ohio, USA)
  • Meerdere tweedaagse bijeenkomsten tijdens weekdagen (Geetbets)

CIGO 28 (2017-2018) start in september 2017.

Bekijk hier de planning van de afgelopen edities >

Toelatingsvoorwaarden

• Universitaire opleiding of opleiding hoger onderwijs

• Minstens 5 jaar beroepservaring in begeleidingswerk

Kostprijs

11.500 € (excl. btw). De accommodatie- en verplaatsingskosten (zowel in België als in de USA) zijn niet inbegrepen.

Kandidaten uit de non-profit kunnen een aanvraag doen voor een aangepaste tarief.

U kunt gebruik maken van de kmo-portefeuille voor gedeeltelijke betaling van het inschrijvingsgeld. Meer info >

NIP-erkenning A&O en A&G psychologen

De opleiding CIGO is geaccrediteerd voor de registers Psycholoog Arbeid en Gezondheid NIP en Arbeid- en Organisatiepsycholoog NIP (Nederland). Er is door de commissie 330 punten toegekend op de categorie Organisatie. Meer info >

Locatie

Alle tweedaagse residentiële sessies gaan door in Heerlijckyt van Elsmeren (Geetbets), de opstartweek en de vierdaagse ‘workshop persoonlijk functioneren’ gaan door in Hubermont Space for Development (Hubermont). Er is twee keer een uitwisseling met Cleveland, Ohio, USA.

Heerlijckyt van Elsmeren

Hubermont Space for Development

Evaluatie & Attestering

Deelnemers die met succes de opleiding volgen, krijgen een getuigschrift permanente vorming Consultancy in Groepen en Organisaties, uitgereikt door K.U. Leuven en Universiteit Hasselt.

Meer weten?

Bestel hier de brochure van CIGO 28 >