menu

Postgraduaat Bedrijfskunde


Postgraduaat Bedrijfskunde

Logo UHasselt Universiteit Hasselt - Knowledge in action

INSCHRIJVEN


Je hebt de mogelijkheid om in te schrijven voor:

Volledige postgraduaat (= 3 modules) € 3.600 (excl. BTW)
1 module (= 3 opleidingsonderdelen) € 1.200 (excl. BTW)
1 opleidingsonderdeel  € 500 (excl. BTW)

Per inschrijving heb je recht op twee examenkansen. Inbegrepen zijn de kosten voor syllabi (niet de handboeken), koffie en broodjes en de evaluatiesessies. Niet inbegrepen zijn eventuele externe activiteiten.

Voor elke module kan apart ingeschreven worden en de moduleattesten zijn 5 jaar geldig om gecombineerd te worden tot een postgraduaatgetuigschrift (op basis van 3 voltooide modules).

 

Inschrijven voor nieuwe cursisten

Door je online in te schrijven ga je akkoord met de specifieke voorwaarden van UHasselt SEE.

Lees hier de specifieke voorwaarden >

Voor de inschrijving moet je een dossier samenstellen, de online inschrijfmodule neemt je mee doorheen een aantal stappen. Hieronder kan je een korte leidraad terugvinden.

 1. Identiteit: vul hier je contactgegevens in (naam, geboortedatum, ...)
 2. Studiekeuze: maak de volgende keuzes
  • Academiejaar 2016 - 2017
  • Opleiding : Postgraduaat
  • Postgraduaat Bedrijfskunde
  • Ik schrijf me in voor : 
   • de volledige opleiding
   • (een) bepaalde module(s): duid de gekozen module(s) aan als je enkel een bepaald opleidingsonderdeel of een module wilt volgen
    M1 Accountancy en Financiering (P71)
    M2 Marketing en Strategie (P72)
    M3 Ondernemen (P73)  
 3. Adres: vul hier je adresgegevens in  
 4. Hoger Onderwijs: geef een overzicht van alle vooropleidingen (bachelor, master, …) die je hebt gevolgd (en behaald) en die relevant zijn voor deze opleiding. Let op enkel diploma's hoger onderwijs! Je hoeft niet elk gevolgd academiejaar in te geven, maar enkel het jaar dat je je diploma behaald hebt.
 5. Specifieke opleidingen: gelieve hier bijkomende opleidingen te vermelden die relevant zijn voor Bedrijfskunde. Bv. avondcursus, bijscholingen, ...
 6. Tewerkstelling: geef je meest recente werkervaring en/of werkervaring(en) die relevant zijn voor Bedrijfskunde.
 7. Financieel: bij betaalwijze dien je aan te geven wie het inschrijvingsgeld gaat betalen. Jezelf (privé) of een bedrijf. Bij een bedrijf moet je de facturatiegegevens invullen. Bij betaalfrequentie kan je kiezen om het inschrijvingsgeld in 1x te betalen of voor aanvang van elke module. 
 8. Up/download: in deze laatste stap kan je je CV, pasfoto en een kopie van je diploma('s) opladen.

Nadat je in stap 1 je contactgegevens hebt ingevuld, krijg je een log-in. Hiermee heb je toegang tot je eigen dossier om het verder aan te vullen/te corrigeren waar je wilt. Het dossier moet volledig zijn voor de toelatingscommissie een beslissing kan nemen over je toelating. Je wordt altijd geïnformeerd over toelating of niet.

 

Herinschrijven (vanaf je tweede opeenvolgend jaar)

Een herinschrijving voor je tweede opeenvolgend jaar kan je eveneens online doen. Je krijgt een uitnodiging via e-mail om een herinschrijving te doen. Herinschrijven kan in je online studentendossier, vanaf 11 juli 2016.