Relatie- en Communicatiewetenschappen

INSCHRIJVEN

Voor de inschrijving moet je een dossier samenstellen, de online inschrijfmodule neemt je mee doorheen een aantal stappen. Hieronder kan je een korte leidraad terugvinden.

Door je online in te schrijven ga je akkoord met de specifieke voorwaarden van UHasselt SEE.

Lees hier de specifieke voorwaarden >

1. Identiteit: vul hier je contactgegevens in (naam, geboortedatum, ...)
  2. Studiekeuze: maak de volgende keuzes
    • Academiejaar 2016 - 2017
    • Opleiding : Postgraduaat
    • Postgraduaat Relatie- en Communicatiewetenschappen
  3. Adres: vul hier je adresgegevens in
  4. Hoger Onderwijs: geef een overzicht van alle vooropleidingen (bachelor, master, …) die je hebt gevolgd (en behaald) en die relevant zijn voor deze opleiding. Let op enkel diploma's hoger onderwijs! Je hoeft niet elk gevolgd academiejaar in te geven, maar enkel het jaar dat je je diploma behaald hebt. Indien je niet beschikt over een bachelor- en/of masterdiploma ben je verplicht om een motivatiebrief te uploaden bij Up/download.
  5. Specifieke opleidingen: gelieve hier bijkomende opleidingen te vermelden die relevant zijn voor Relatie- en Communicatiewetenschappen. Bv. avondcursus, bijscholingen, ...
  6. Tewerkstelling: geef je meest recente werkervaring en/of werkervaring(en) die relevant zijn voor Relatie- en Communicatiewetenschappen.
  7. Financieel: bij betaalwijze dien je aan te geven wie het inschrijvingsgeld gaat betalen. Jezelf (privé) of een bedrijf. Bij een bedrijf moet je de facturatiegegevens invullen. Bij betaalfrequentie kan je kiezen om het inschrijvingsgeld in 1x te betalen of voor aanvang van elke module
  8. Up/download: in deze laatste stap kan je je CV, pasfoto en een kopie van je diploma('s) opladen. Indien je niet beschikt over een bachelor- en/of masterdiploma ben je verplicht om een motivatiebrief te uploaden

Nadat je in stap 1 je contactgegevens hebt ingevuld, krijg je een log-in. Hiermee heb je toegang tot je eigen dossier om het verder aan te vullen/te corrigeren waar je wilt. Het dossier moet volledig zijn voor de toelatingscommissie een beslissing kan nemen over je toelating. Je wordt altijd geïnformeerd over toelating of niet.

Kostprijs & betaalschema

Indien je vóór 1 juli 2016 inschrijft, bedraagt het inschrijvingsgeld 940 € (excl. BTW). Vanaf 1 juli 2016 bedraagt het inschrijvingsgeld 1040 € (excl. BTW).

Het inschrijvingsgeld wordt altijd in 1 factuur voor de start van het postgraduaat aangerekend. Er kan niet in schijven betaald worden.

Je kan (als bedrijf) gebruik maken van de KMO-portefeuille voor gedeeltelijke betaling van het inschrijvingsgeld. Meer info >