Toekomstige studenten

Start je studie

Toekomstige studenten

VOORKENNIS WISKUNDE VOOR BACHELORS BIOLOGIE EN BACHELORS CHEMIE

Voor deze opleidingen heb je best minimum 4 uren wiskunde per week gevolgd in de derde graad van het ASO. Belangrijk zijn een aantal fundamentele begrippen en methoden: algebraïsch rekenen, reële functies, goniometrie, vergelijkingen en ongelijkheden.

Iedere dag van deze septembercursus bestaat uit een gemeenschappelijk theoretisch gedeelte en begeleide zelfstudie met onmiddellijke feedback. Aan de hand van de zelfstudieopdrachten zullen de deelnemers de leerstof opfrissen en begrijpend analyseren.

Naast het opfrissen van je kennis wiskunde is de septembercursus ook een ideale gelegenheid om al kennis te maken met de universiteit en je medestudenten.

De cursus BIOLOGIE gaat door op volgende data:
Maandag 5/9 van 9u30-16u
Dinsdag 6/9 van 10u-16u
Woensdag 7/9 van 10u-16u
Donderdag 8/9 van 10u-16u

De cursus CHEMIE gaat door op volgende data:
Maandag 5/9 van 9u30-16u
Dinsdag 6/9 van 10u-16u
Woensdag 7/9 van 10u-16u
Donderdag 8/9 van 10u-16u
Vrijdag 9/9 van 9u-12u

De cursussen gaan door in Gebouw D in Diepenbeek. Er worden bordjes geplaatst met de juiste lokalen.

Inschrijven kan via je studentendossier (je dient ingeschreven zijn aan de UHasselt).

Contactpersoon: Benny Daems