Toekomstige studenten

Start je studie

Toekomstige studenten

VOORKENNIS WISKUNDE VOOR BACHELORS HANDELSINGENIEUR EN BACHELORS HANDELSINGENIEUR IN DE BELEIDSINFORMATICA

Voor deze opleidingen heb je best minimum 6 uren wiskunde per week gevolgd in de derde graad van het ASO. Belangrijk zijn een aantal fundamentele begrippen en methoden: reële functies, vergelijkingen en ongelijkheden, goniometrie, complexe getallen, poolcoördinaten, matrices en vectoren.

Iedere dag van deze septembercursus bestaat uit een gemeenschappelijk theoretisch gedeelte en begeleide zelfstudie met onmiddellijke feedback. Aan de hand van de zelfstudieopdrachten zullen de deelnemers de leerstof opfrissen en begrijpend analyseren.

De cursus gaat door op volgende data:
Maandag 5/9 van 9u30-16u
Dinsdag 6/9 van 10u-16u
Woensdag 7/9 van 10u-16u
Donderdag 8/9 van 10u-16u
Vrijdag 9/9 van 10u-16u

De cursussen gaan door in Gebouw D in Diepenbeek. Er worden bordjes geplaatst met de juiste lokalen.

Inschrijven kan via je studentendossier (je dient ingeschreven zijn voor de opleiding aan de UHasselt).

Contactpersoon: Benny Daems