Save the date - symposium

SYMPOSIUM: EERSTELIJNSZORG VOOR PATIËNTEN MET EEN BEPERKING

zaterdag 30 januari 2016 om 09.00 uur
Universiteit Hasselt | Agoralaan | gebouw D | 3590 Diepenbeek

Op zaterdag 30 januari organiseert de Groep Huisartsgeneeskunde (LHO3) Universiteit Hasselt, Het Limburgs Huisartsenplatform (LHP), LOGO Limburg-vzw Limburgs Gezondheidsoverleg en Steunpunt Expertise Netwerken (SEN) het symposium "Eerstelijnszorg voor patiënten met een beperking" voor huisartsen en verpleegkundigen.

Patiënten met een beperking hebben specifieke zorgvragen. In dit symposium leren we hoe om te gaan met deze zorgvragen in de thuissituatie van de patiënt. Welk zijn veel voorkomende medische problemen? Hoe krijgen mensen met een beperking toegang tot de nodige zorg? Hoe hart -en vaatziekten voorkomen? Hoe omgaan met gedragsproblemen bij mensen met een mentale beperking? Wat met Voedings– en slikproblemen? Naast leren omgaan met de zorgvragen stellen we onze doelgroep met zijn sterktes voor. Dit doen we met behulp van info-standen onder begeleiding van centra/initiatieven voor mensen met een beperking.

Accreditering voor artsen is aangevraagd.

Praktische info:

Inkom is gratis, maar inschrijven is verplicht.

*Er wordt wel een vergoeding van 50 euro gevraagd indien u ondanks inschrijving niet aanwezig bent.

Annuleren kan tot 24.00 uur op voorhand.