Proeven van UHasselt

Proeven van UHasselt

PROEFRIT ARCHITECTUUR

Data: woensdagen 13 maart en 24 april 2019

Goed ontwerpen is het belangrijkste dat je als architectuurstudent moet leren. Wil je weten hoe dat werkt? Heb je zin om zelf te ervaren hoe een architect zijn studenten leert ontwerpen in de ontwerpstudio? Kom dan naar de opleiding architectuur, en ga zelf creatief aan de slag.Na een korte inleiding over de opleiding architectuur en een rondleiding in de ontwerpstudio’s krijg je een kleine ontwerpopdracht. Je bedenkt zelf een ruimte en stelt die voor met een maquette, schetsen of digitale foto’s. Je krijgt hiervoor het nodige materiaal.
Een docent van de ontwerpstudio begeleidt je. Zo leer je meteen ook communiceren over ruimte en architectuur.

• Data: woensdagen 13 maart en 24 april 2019 | 13u30 - 17u00
  • Verplicht inschrijven
  • Locatie: Universiteit Hasselt - Campus Diepenbeek - Agoralaan - Gebouw E - 3590 Diepenbeek
  • Contactpersoon: Marieke Swerts, marieke.swerts@uhasselt.be

Het aantal inschrijvingen per proefrit is beperkt.
Schreef je in en ben je verhinderd door omstandigheden, laat dit even weten door een mailtje te sturen aan els.smeyers@uhasselt.be.