Proeven van UHasselt

Proeven van UHasselt

PROEFRIT INTERIEURARCHITECTUUR

Data: woensdagen 13 maart en 24 april 2019

Wist je dat interieurarchitectuur een discipline is waarin wetenschappelijk onderzoek verricht wordt? Wist je dat interieurarchitecten tijdens het ontwerpen ook zelf onderzoekend te werk gaan? We laten jou tijdens deze proefrit graag kennismaken met dit bijzondere aspect van de opleiding interieurarchitectuur. Enkele docenten en onderzoekers presenteren de opleiding interieurarchitectuur en geven een rondleiding in de ontwerpstudio’s. Daarna tonen zij concrete voorbeelden van onderzoek in interieurarchitectuur. Je maakt kennis met enkele specifieke deeldomeinen: retail design, herbestemming en scenografie. In de namiddag ga je zelf aan de slag. Je maakt zelf een ontwerpje en leert zo al ontwerpend en schetsend nadenken over belangrijke thema’s zoals sociale interactie, toegankelijkheid en functionaliteit.

• Data: woensdagen 13 maart en 24 april 2019 |13u30 - 17u00
  • Verplicht inschrijven
  • Locatie: Universiteit Hasselt - Campus Diepenbeek - Agoralaan - Gebouw E - 3590 Diepenbeek
  • Contactpersoon: Marieke Swerts, marieke.swerts@uhasselt.be

Het aantal inschrijvingen per proefrit is beperkt.
Schreef je in en ben je verhinderd door omstandigheden, laat dit even weten door een mailtje te sturen aan els.smeyers@uhasselt.be.