Proeven van UHasselt

Slimme starters

Proeven van UHasselt

COACHING MINI

In het voorjaar bieden we een beknoptere versie van de coachingsdagen aan voor wie de coaching full option niet heeft gevolgd. Deze coaching mini omvat twee sessies: één KIW-sessie en één GC-sessie.

De inschrijvingen voor coaching mini starten op maandag 7 januari 2019 om 8u00.

Tijdens de KIW-sessie (Kennis en Inzicht in de wetenschappen) wordt de oplostechniek van de meerkeuzevragen van het toelatingsexamen ingeoefend.
Het GC-deel (Generieke Competenties) peilt naar algemene competenties die belangrijk zijn voor een toekomstige arts. GC is opgesplitst in de deelcompetenties ‘CLEAR’ (arts-patiëntcommunicatie) en ‘VAARDIG’ (tekstbegrip).

• Voor wie: leerlingen zesde jaar SO, die overwegen om deel te nemen aan het toelatingsexamen arts
  • Data: KIW-sessie: 8 mei 2019 en 1 GC-sessie: 22 mei 2019, telkens van 14u00 tot 16u30
  • Locatie: De lessen vinden plaats aan de Universiteit Hasselt - campus Diepenbeek - Gebouw D - 3590 Diepenbeek
  • Inschrijvingsgeld: 25 euro voor 1 KIW-sessie + 1 GC-sessie
    Het inschrijvingsgeld wordt niet terugbetaald.
  • Contactpersoon:
    Kathleen Ungricht
    kathleen.ungricht@uhasselt.be

De inschrijvingen voor coaching mini starten op maandag 7 januari 2019 om 8u00.

Het aantal plaatsen is beperkt.