Logo UHasselt

menu

UHasselt


Wordt UHasselt ‘het fitste bedrijf’?

Logo UHasselt Universiteit Hasselt - Knowledge in action

WORDT UHASSELT ‘HET FITSTE BEDRIJF’?

Meer energie, minder stress en je beter in je vel voelen. Dat zijn 3 goede redenen om deel te nemen aan het Het Fitste Bedrijf want zowel fysiek als mentaal zal je je beter voelen, thuis én op de werkvloer.  

Voor dit programma werken we samen met Ready2improve.

Het programma:

Tijdens een eerste fitheidsmeting wordt de conditie van je mentale en fysieke gezondheid gemeten. Je fysieke niveau wordt getest via een loop- of wandelproef. Je mentale gezondheid via een vragenlijst. Na de test krijg je jouw persoonlijk fitheidsrapport op basis waarvan de coaches een 12-weken trainingsschema uitwerken. Hiermee kan je op je eigen tempo aan de verbetering van je gezondheid werken. 

Na deze 12 weken volgt een tweede fitheidsmeting. In een overzichtelijk rapport zie je de vooruitgang van je fysieke en mentale gezondheid. Je krijgt dan opnieuw een aangepast trainingsschema om je conditie op peil te houden. 

Het gepersonaliseerde trainingsschema volg je buiten de werkuren en is volledig gratis. Beslis je na registratie toch om af te haken, dan betaal je wel 50 euro. 

Zoek je meer info? Neem een kijkje op hetfitstebedrijf.be

registreer je op improverplatform.be/co/uhasselt/register

Heb je nog vragen, stel ze gerust via sport@uhasselt.be.


En hoe wordt UHasselt dan het fitste bedrijf?

De organisatie die als groep de grootste vooruitgang boekt, wordt bekroond tot Het Fitste Bedrijf én wint leuke prijzen! Je conditie bij de start maakt dus helemaal niets uit. Het belangrijkste is om die eerste stap te zetten naar een sportiever en gezonder leven. Deze uitdaging is dus voor iedereen!

Wij wensen je alvast veel sportief succes!