Logo UHasselt

menu

OpmerKelijke Branding en Marketing Academy


OpmerKelijke Branding en Marketing Academy

Logo UHasselt Universiteit Hasselt - Knowledge in action

OPMERKELIJKE BRANDING EN MARKETING ACADEMY

Versterk je merk aan de OpmerKelijke Branding & Marketing Academy van UHasselt SEE

UHasselt SEE verzorgt voor de UHasselt postgraduaten, expertopleidingen en themareeksen voor professionals en ondernemers. Een grote academische insteek mét een vertaalslag naar de praktijk is daarbij altijd de invalshoek.

De OpmerKelijke Branding & Marketing Academy is een programma voor groeiende ondernemers die hun bedrijf willen laten opmerken door een doordachte merkstrategie.

UHasselt SEE organiseert deze opleiding samen met prof. dr. Allard Van Riel en Katlijn Voordeckers, zaakvoerder van het strategische brandingbureau OpmerKelijk en auteur van het boek VerMERKvuldig!.

OpmerKelijke Branding & Marketing Academy voor groeiende ondernemers

Wat maakt onze Academy uniek? We zetten praktijkgericht leren en ervaring uitwisselen centraal en geven het geheel een stevige academische onderbouw. We combineren in elke sessie de kennis van een ervaren prof van UHasselt SEE met de kennis van een ervaren expert uit de bedrijfswereld én de visie uit het boek VerMERKvuldig!, aangevuld met heel veel oefeningen, opdrachten en uitdagingen. Zo krijg je een krachtige mix van theorie en praktijk die je bedrijf kan versterken en je gericht doet groeien.

In drie praktische en inhoudelijk onderbouwde sessies krijg je strategische inzichten en succesfactoren om je merk onmiddellijk meer groeipotentieel te geven. De opleiding is opgebouwd rond het handige VerMERKvuldigmodel. Je leert in drie stappen wat de basis is van een sterke merkidentiteit, hoe je een merkstrategie uitwerkt om veel mensen over jouw product of dienst aan het praten te krijgen en hoe je je mond-tot-mondreclame niet onbewust tegenwerkt door de aanpak van jezelf of je team.

Sessies

  • Sessie 1: in deze sessie werken we je merkidentiteit, merkassociaties en brandmapping uit, zodat je merk onderscheidend, relevant en met de juiste focus in de wereld staat voor de juiste doelgroep. 
  • Sessie 2: in deze sessie focussen we op de manier waarop je merkengagement opbouwt en je fans, ambassadeurs en beïnvloeders over je merk aan het praten krijgt.
  • Sessie 3: in deze sessie leggen we de nadruk op diensteninnovatie, cocreatie met klanten en manieren om je branding te integreren in de praktijk van je bedrijfsvoering.

Waarom deze Academy volgen?

  • Je gaat meteen van de theorie naar de praktijk van je eigen merk. 
  • Je groeit naar een onderscheidend merk met focus en relevantie.
  • Je leert hoe je meer mond-tot-mondreclame genereert.
  • Je leert je merkbeloftes integreren in de praktijk.
  • Je werkt actief aan je merk in het inspirerende gezelschap van experts én andere groeiende ondernemers. 

Voor deze opleiding werken we samen met prof. dr. A. Van Riel van UHasselt en Katlijn Voordeckers van OpmerKelijk. Meer info