Beste toekomstige student,

Welkom!
Je bent misschien bezig met je zoektocht naar een opleiding die bij je past. Een belangrijke keuze in je leven. Een keuze die je toekomst bepaalt. Universiteit Hasselt wil je graag helpen bij het maken van een doordachte studiekeuze.

Hoe?
Vul je gegevens hieronder alvast in en laat ons weten in welke opleiding(en) je geïnteresseerd bent! Zo houden wij je op de hoogte van ons studieaanbod en nodigen we je uit voor onze infodagen.

Ik ben geïnteresseerd in een of meerdere van onderstaande opleidingen:

• Bacheloropleidingen
  • Masteropleidingen
  • Schakelprogramma’s
  Ik weet het nog niet, bezorg me algemene info over het studieaanbod van UHasselt

Stuur me ook informatie per post: algemene opleidingsbrochure en uitnodiging voor de infodagen
(Dit zijn maximaal twee verzendingen.)
 Door het invullen van mijn gegevens verklaar ik me akkoord dat UHasselt mijn gegevens bewaart en verwerkt voor een periode van 12 maanden om mij zo gerichte informatie te bezorgen over mijn studiekeuze (en mijn interesse in de aangeduide opleidingen). Uw gegevens zullen bewaard en verwerkt worden in overeenstemming met de Europese en Belgische regelgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens.