Logo UHasselt

menu

IMOB


Onderwijs

Mobiliteitsacademie

Logo UHasselt Universiteit Hasselt - Knowledge in action

MOBILITEITSACADEMIE

Wat is de Mobiliteitsacademie?  

De Mobiliteitsacademie is een bijscholingsinitiatief dat het resultaat is van een samenwerking tussen de VSV (Vlaamse Stichting Verkeerskunde) en het Instituut voor Mobiliteit. Zowel de VSV als het IMOB hebben ruime ervaring met de organisatie van opleidingen. Door via de Mobiliteitsacademie de krachten te bundelen, trachten we de kwaliteit van al onze cursussen nog te verbeteren en het aanbod te verruimen. Dit bijscholingsprogramma richt zich naar mensen die in de praktijk bezig zijn met verkeer en mobiliteit en nood hebben aan theoretische inzichten die aan de praktijk gekoppeld worden. Door deze samenwerking is het mogelijk om u nog meer en nog betere (kortlopende) opleidingen aan te bieden.  

Door wie?  

   Door de unieke samenwerking tussen de VSV en IMOB enerzijds en met tal van andere partners anderzijds worden de cursussen gegeven door binnen- en buitenlandse specialisten die in de dagelijkse praktijk actief zijn.

Voor wie?  

Bent u al geruime tijd dagelijks op professionele basis of als vrijwilliger met verkeer en mobiliteit bezig en wilt u zich verder specialiseren? Of bent u net actief in de verkeerswereld en wilt u wat meer inzicht krijgen in de verkeerskunde? Dan vindt u in het aanbod van de Mobiliteitsacademie beslist een opleiding die aan uw noden voldoet. Elke opleiding spitst zich toe op een specifieke doelgroep.