Logo UHasselt

menu

Postgraduaat Bedrijfskunde


Postgraduaat Bedrijfskunde

Logo UHasselt Universiteit Hasselt - Knowledge in action

INFOAVOND 3 APRIL 2020

Ingevolge de maatregelen ter verspreiding van het coronavirus, zijn wij genoodzaakt de geplande infoavond op 3 april uit te stellen.
Wij informeren je graag van zodra de nieuwe datum van de infoavond bekend is. 
Wens je op de hoogte te worden gehouden van de nieuwe datum, schrijf je dan alvast in via de inschrijfknop onderaan deze pagina.

 

 

Ben jij ingenieur, jurist, scheikundige, architect of psycholoog, kortom een professional met ambitie maar zonder economische achtergrond? Versterk je professionele expertise met essentiële managementkennis en vaardigheden en geef je carrière een boost!

Het postgraduaat bedrijfskunde garandeert een mix van een gedegen academische opleiding en hoge praktijkrelevantie en maakt je wegwijs in de domeinen van strategie, marketing, accountancy, financiering, HR en ondernemen.

De sessies zijn intensief en interactief, met een balans tussen zelfstudie en lessen, individuele opdrachten en groepswerk. Elk opleidingsonderdeel kan ook apart gevolgd worden en wordt afgerond met een open boek examen en/of paper.

Het onderwijs wordt verzorgd door UHasselt docenten (faculteit Bedrijfseconomische wetenschappen en faculteit Rechten). Dit team wordt aangevuld met praktijkexperten van o.a. Mercuri Urval, Paretus, K Law en FIT Agency.

Benieuwd of dit postgraduaat iets voor jou kan zijn? Kom er alles over te weten op vrijdag 3 april om 18.30 uur tijdens onze infoavond.


Wat mag je verwachten?

Maak kennis met het opleidingsonderdeel Business Process Management tijdens de gastlezing van dr. Rob Vanwersch die je inzicht geeft in Business Process Management in de praktijk.Rob Vanwersch is programmamanager en strategisch adviseur van de Executive Board van Maastricht University Medical Center. Daarnaast is hij (honorair) onderzoeker bij de Technische Universiteit Eindhoven. In beide functies is hij vooral geïnteresseerd in Business Process Management, Business Intelligence, Alliance Management en New Business Development.

Programma

• 18.30 uur: Welkom & onthaal met broodjes
• 19.00 uur: Voorstelling postgraduaat door academische verantwoordelijke prof. dr. Sigrid Vandemaele
• 19.30 uur: Lezing ‘Business Process Management in een healthcare organisatie’
• 20.30 uur: Bijpraten met huidige deelnemers en alumni
• 20.45 uur: Einde

Locatie

Universiteit Hasselt, Campus Diepenbeek
Agoralaan, Gebouw D
3590 Diepenbeek

Inschrijven

Deelnemen aan de infoavond met gastlezing is gratis maar inschrijven is verplicht.
Klik hier om in te schrijven.