IMOB

IMOB

Love2Truck gaat op zoek naar meest gepassioneerde vrachtwagenchauffeur van België    19 sep 2019

19 sep 2019

EXTERNE CONTACTPERSOON

Lode Verkinderen (Transport en Logistiek Vlaanderen)

lode@tlv.be

Na een succesvolle campagne in 2018 gaat Love2Truck terug actief op zoek naar de meest gepassioneerde vrachtwagen chauffeur van België, editie 2020. Tijdens deze tweede editie speurt men opnieuw naar warme, authentieke verhalen.

Via een doorgedreven campagne wil Love2Truck de komende maanden zoveel mogelijk gedreven chauffeurs bereiken. Daarnaast wil men met de vele positieve verhalen ook het publiek enthousiast maken voor het beroep van vrachtwagenchauffeur. Voor deze tweede editie zetten opnieuw verschillende toonaangevende partijen uit de Belgische transportsector hun schouders onder dit mooie initiatief voor de transportsector. In 2018 leverde de zoektocht nog 83 fantastische kandidaten op, waarbij de West-Vlaamse Daisy Coudeville als winnares uit de bus kwam. De initiatiefnemers mikken nu op minstens 100 deelnemers die het beroep van vrachtwagenchauffeur op een mooie manier in de verf zetten.

Kandidaten kunnen zich via www.love2truck.be inschrijven en hun deelname motiveren met een zo authentiek mogelijk verhaal over de passie voor hun job. Uit al die warme verhalen wordt op zondag 21 juni, tijdens een groots truckfeest, de meest gepassioneerde vrachtwagenchauffeur van België gekozen.

Gezicht(en) van de campagne

De vijf finalisten van de eerste editie (Peter Schockaert, Gino De Keuster, Nico Van Herreweghe, Kurt De Bouvre en winnares Daisy Coudeville) waren allemaal bereid om als ambassadeur hun steentje bij te dragen aan deze campagne. Hun gezichten zullen de komende maanden overal opduiken om collega's te overtuigen.

Timing

• Vrachtwagenchauffeurs kunnen hun kandidatuur indienen tot 14/01/2020, via de website www.love2truck.be
  • Uit alle inzendingen wordt een shortlist van 5 finalisten gemaakt
  • Het publiek kan stemmen tussen 1 maart en 30 april 2020
  • De winnaar wordt bekend gemaakt op zondag 21 juni, tijdens een groots truckfeest.

Partners

Deze campagne is een initiatief van Instituut voor Mobiliteit (IMOB, UHasselt)DKV Euro Service, Go4Logistics, Randstad, Renault Trucks, Suivo, TRANSPORT EN LOGISTIEK VLAANDEREN, TRANSPORTMEDIA, TVM Belgium en Vlaamse Stichting Verkeerskunde.