Logo UHasselt

menu

Music For Life


Music For Life aan UHasselt

Logo UHasselt Universiteit Hasselt - Knowledge in action

MUSIC FOR LIFE AAN UHASSELT

Geen Kerstmis zonder Music For Life. Ook dit jaar zamelt Studio Brussel (voor het dertiende jaar op rij al) geld in voor allerlei goede doelen. Het concept? Luisteraars organiseren een actie voor het goede doel naar keuze. Tijdens de Warmste Week – van 18 tot en met 24 december 2018 – maken ze op Provinciaal Domein Puyenbroeck in Wachtebeke de opbrengst van hun actie bekend. Live on air! In ruil draait Studio Brussel een plaatje naar keuze.

Maak van UHasselt weer de warmste universiteit van Vlaanderen!

De voorbije jaren toonde UHasselt zich al prominent als 'warmste unief'. En daar gaan we ook dit jaar weer helemaal voor! Voor deze editie koos UHasselt als goede doel VZW KIDS! KIDS is een vzw die zich inzet voor kinderen en (jong)volwassenen met een communicatieve beperking.

Doe dus mee, organiseer een actie en steun een goed doel en toon dat UHasselt ook in het koude december tropisch warm kan zijn! Op deze pagina vind je alle info over hoe je je project moet aanmelden.

Nieuws, foto’s en video’s posten op sociale media doe je met #uhasselt #warmsteunief #MFL18 #dewarmsteweek

PS: Nog op zoek naar een goed doel? Of gewoon inspiratie nodig om een actie op poten te zetten? Universiteitsfonds UHasselt staat voor je klaar met tips!  

De warmste week