Logo UHasselt

menu

SOFIA


netwerk voor vrouwelijke managers en ondernemers

SOFIA

Logo UHasselt Universiteit Hasselt - Knowledge in action

< OVERZICHT

Netwerkevent SOFIA

PRAKTISCH

19 apr 2017 18.30 uur - 22.00 uur


La Source Westerlo


Inschrijven

Sterke verhalen, sterke leiders

Op woensdag 19 april 2017 vindt het SOFIA netwerkevent plaats in Westerlo (La Source).

Dit is het ideale moment om nieuwe contacten te leggen met gelijkgestemde SOFIA dames uit het werkveld, of om in een aangename sfeer bij te babbelen met ‘de vertrouwde SOFIA alumnae’. De avond staat ook open voor alle geïnteresseerden die willen kennismaken met SOFIA. 

Centrale gast van de avond is Business Storyteller Raf Stevens. Hij leert mensen en merken dmv verhalen impactvol te communiceren. Storytelling is essentieel voor het menselijk leven en het bedrijfsleven. Leiderschap is niet alleen een uiterst persoonlijke sport, maar alle inspirerende leiders zijn ook goede storytellers! 

Raf Stevens (1971) is expert business storytelling. Samen met bedrijven gaat hij op zoek naar eerlijke en authentieke communicatie. Stevens is overtuigd dat verhalen de meeste efficiënte middelen zijn om een publiek te overtuigen. Storytelling is de meest natuurlijke vorm van communicatie. Feiten en cijfers informeren, storytelling laat medewerkers ervaren wat ze betekenen. 

Raf Stevens laat klassieke verkooppraatjes achterwege en gaat samen met bedrijven op zoek naar het verhaal dat  ze kunnen overdragen aan hun werknemers en hun doelpubliek. Authenticiteit, daar draait het om.

  

Programma

18.30 uur: ontvangst met broodjes 

19.00 uur: presentatie door Business Storyteller Raf Stevens

20.30 uur: netwerkreceptie 

22.00 uur: einde

 

Inschrijven

Om een zicht te hebben op het aantal aanwezigen, vragen wij om online in te schrijven en uw gegevens door te geven.

Voor SOFIA leden van dit jaar is het gratis, de andere betalen 35 euro ex btw (broodjes, receptie, spreker).  Na de inschrijving, ontvangt u alle details over het netwerkevent. 

Kent u nog dames die willen komen kennis maken met Sofia? Stuur de uitnodiging zeker door! Iedere ondernemende dame is welkom om kennis te maken met ons netwerk! 

 

Inschrijven