Logo UHasselt

menu

UHasselt SEE


Universiteit Hasselt School of Expert Education

Proclamatie postgraduaat Relatie- en Communicatiewetenschappen

Logo UHasselt Universiteit Hasselt - Knowledge in action

< OVERZICHT

Proclamatie postgraduaat Relatie- en Communicatiewetenschappen

PRAKTISCH

21 mei 2016 10.45 uur - 13.00 uur


Universiteit Hasselt

campus Diepenbeek

Agoralaan Gebouw D

3590 Diepenbeek

Lokaal A101


Inschrijven

Op zaterdag 21 mei vieren wij de eerste afstudeerders van het volledig vernieuwde postgraduaat Relatie- en Communicatiewetenschappen.

De Rel&Com dag begint eerst met een lezing van Gérard Bour, expert in Lichaamstaal. Zijn lezing ‘Lichaamstaal, de taal die iedereen spreekt’ vertelt ons welke signalen ons lichaam geeft bij bepaalde emoties en hoe we micro-expressies kunnen herkennen in iemands gelaat.

Na de lezing volgt de plechtige proclamatie van de afstudeerders van het postgraduaat Relatie- en Communicatiewetenschappen 2015-2016. Tijdens de feestelijke receptie na de proclamatie kunnen de kersverse alumni van het postgraduaat volop napraten bij een hapje en een drankje.

Omdat we ervan overtuigd zijn dat het enthousiasme van onze alumni aanstekelijk werkt, hebben wij ook potentiële deelnemers van het postgraduaat uitgenodigd voor deze receptie. Zo kunnen deze kandidaat-deelnemers kennis maken met deelnemers, docenten en alumni van het postgraduaat Relatie- en Communicatiewetenschappen.

Alumni Relatie-  en Communicatiewetenschappen met goesting om nog meer te weten over ‘lichaamstaal’ kunnen na de receptie terecht in de workshop ‘Stop talking, start looking’, waarin Gérard Bour verder doorgaat op de lezing. Hij leert je hoe je de 7 basisemoties kan herkennen in het gelaat en je krijgt tips om emoties te detecteren tijdens gesprekken. Meer informatie over de alumni workshop ‘Stop talking, start looking’ >

 

Programma

10.45 uur Welkom & onthaal
11.00 uur Lezing door Gérard Bour ‘Lichaamstaal, de taal die iedereen spreekt’
11.45 uur Plechtige proclamatie deelnemers Relatie- en Communicatiewetenschappen 2015-2016
12.00 uur Receptie (in aanwezigheid van potentiële deelnemers van het postgraduaat)
13.00 uur Alumni workshop ‘Stop talking, start looking’ (enkel voor alumni Rel&Com)
17.00 uur Einde workshop

 

Spreker

Gérard Bour is gecertifieerd coach en trainer in Lichaamstaal en heeft ruim 20 jaar ervaring in de privésector waar hij vooral een commerciële functie heeft bekleed bij financiële instellingen. Gérard specialiseerde zich in sales trainingen, management en communicatietrainingen met lichaamstaal als “rode draad”. Gérard Bour heeft graag een menselijke benadering, wat meestal een “pijnpunt” is in deze harde wereld. In 2012 richtte hij het “Centre For Personal Development” op met als missie mensen te stimuleren om hun persoonlijke groei verder te zetten en te transformeren.

Lichaamstaal is voor hem een passie geworden om de mensen beter te begrijpen en te helpen om zichzelf beter te leren kennen. Zijn doel is om mensen en bedrijven te helpen om efficiënter en op een leuke manier hun doelen te bereiken, onder andere door het leren lezen van micro-expressies en houdingen en dit op een interactieve manier.

 

Doelgroep

  • Afstudeerders Relatie- en Communicatiewetenschappen en hun partner/familie
  • Alumni Relatie- en Communicatiewetenschappen
  • Geïnteresseerden in het postgraduaat Relatie- en Communicatiewetenschappen
  • Geïnteresseerden in micro-expressies in dagelijkse communicatie

Praktisch

Deelname aan lezing en de plechtige proclamatie is gratis, maar online inschrijven is verplicht.

Deelname aan de alumni workshop 'Stop talking, start looking' is betalend (€60 incl. btw en broodjes).

Gelieve in te schrijven vóór 18 mei 2016

Meer info

Inschrijven