IMOB

IMOB

Professoren Geert Wets en Tom Brijs staan ​​in top 15 van meest productieve en invloedrijke auteurs op het gebied van verkeersveiligheid    25 jun 2020

25 jun 2020

CONTACTPERSOON

Prof. dr. Tom BRIJS

32-11-269155

tom.brijs@uhasselt.be

IMOB-UHasselt professoren Geert Wets en Tom Brijs staan allebei in de top 15 van de meest productieve en invloedrijke auteurs wereldwijd op het gebied van verkeersveiligheid van de afgelopen 50 jaar. Deze ranglijst is gebaseerd op een diepgaande analyse uitgevoerd door het toptijdschrift in verkeersveiligheid "Accident Analysis and Prevention". Prof. dr. Geert Wets staat op plaats 8, prof. Dr. Tom Brijs op plaats 13.

Dit is een uitstekende ranking aangezien IMOB (Transportation Research Institute) slechts 15 jaar oud is. IMOB's voetafdruk in het domein is misschien vrij recent maar duidelijk zeer aanwezig.

Deze ranking is zeer waardevol omdat ze aantoont dat je niet tot grote instellingen hoeft te behoren om invloed te hebben als onderzoeker in deze mondiale wereld. De combinatie van een sterke interne strategie en complementariteit kan internationaal hoog scoren.

(lees het volledige artikel hier; zie tabel 6 voor de ranking)