Logo UHasselt

menu

UHasselt SEE


Universiteit Hasselt School of Expert Education

SEE & taste OpenBordersMBA

Logo UHasselt Universiteit Hasselt - Knowledge in action

< OVERZICHT

SEE & taste OpenBordersMBA

PRAKTISCH

09 mei 2017 19.30 uur - 20.30 uur


De Barrier | Grote Baan 9 | 3530 Houthalen


CONTACTPERSOON

Mevrouw Jothi BLONTROCK

32-11-268633

jothi.blontrock@uhasselt.beInschrijven

 

Wie een MBA diploma haalt ziet zijn carrièrekansen exponentieel stijgen. Voor managers die zich willen versterken voor de Euregionale en internationale markt is het OpenBordersMBA programma een aanrader. Het docentenkorps combineert academische onderbouwing met praktische relevantie door de systematische samenwerking tussen professoren en industrie-experts. Docenten zijn o.a. afkomstig uit België, Duitsland, en Nederland. De internationale focus wordt verder  weerspiegeld in de deelnemersgroep met kandidaten die werken voor Euregionale bedrijven actief over de hele wereld.

UHasselt SEE organiseert het OpenBordersMBA in samenwerking met HEC-ULg (Luik) en FH Aachen (Aken). De lessen vinden plaats in Eupen, tevens het kruispunt van de 3 universitaire partners. Interesse? Kom naar één van de proefsessies in Eupen en laat je overtuigen door de huidige deelnemers.

 

Programma

Prof. dr. Piet Pauwels, academisch verantwoordelijke van het programma, zal u verwelkomen en OBMBA aan u voorstellen. Daarna krijgt u de kans om kennis te maken met enkele van onze alumni. Zij vertellen u uit eerste hand wat OBMBA voor hen betekend heeft en nog betekent.

Na de sessie is er de tijd om informeel te netwerken en uw vragen te stellen bij een hapje en een drankje.

19.30 uur

Verwelkoming

20.00 uur

Start van de avond 

21.30 uur

Einde + drink

 

 

Ontdek hier de andere SEE & taste proefsessies >

Meer info

Inschrijven