Logo UHasselt

menu

UHasselt SEE


Universiteit Hasselt School of Expert Education

SEE & taste postgraduaat Relatie- en Communicatiewetenschappen

Logo UHasselt Universiteit Hasselt - Knowledge in action

< OVERZICHT

SEE & taste postgraduaat Relatie- en Communicatiewetenschappen

PRAKTISCH

21 mei 2016 10.45 uur - 13.00 uur


Universiteit Hasselt

campus Diepenbeek

Agoralaan Gebouw D

3590 Diepenbeek

Lokaal A101


CONTACTPERSOON

Mevrouw Jothi BLONTROCK

32-11-268633

jothi.blontrock@uhasselt.beInschrijven

Wat vind ik belangrijk in mijn relaties en in mijn job? Hoe communiceer ik met anderen? Hoe ga ik om met problemen en stress? In het postgraduaat Relatie- en Communicatiewetenschappen aan de Universiteit Hasselt, School of Expert Education (UHasselt SEE) leer je kritisch naar jezelf en je relaties te kijken. Benieuwd of dit postgraduaat iets voor jou kan zijn?

Kom op zaterdag 21 mei de sfeer opsnuiven tijdens onze SEE & Taste Proefsessie. De proefsessie sluit aan bij de proclamatie van de afstudeerders van de editie 2015.

Wat mag je verwachten?

Lezing ‘Lichaamstaal, de taal die iedereen spreekt’
Men zegt soms wel eens ‘het staat op je gezicht te lezen’ en niets is minder waar. Meer dan 90% van het effect van je boodschap wordt gecreëerd door lichaamstaal en non-verbale communicatie. De lezing ‘Lichaamstaal, de taal die iedereen spreekt’ van Gérard Bour vertelt ons welke signalen ons lichaam geeft bij bepaalde emoties en hoe we micro-expressies kunnen herkennen in iemands gelaat.

“Meet & greet” met afgestudeerden en docenten van het postgraduaat
Na de lezing vindt de plechtige proclamatie plaats van de afstudeerders 2015-2016 van het postgraduaat Relatie- en Communicatiewetenschappen met aansluitend een receptie. Tijdens de receptie krijg je ruimschoots de gelegenheid om docenten en afgestudeerden van het postgraduaat te ontmoeten en meer informatie te verkrijgen over de inhoudelijke kant van het postgraduaat. Bij onze collega’s aan de infostand kan je terecht met al jouw praktische vragen rond het postgraduaat.

 

Programma

10.45 uur

Welkom & onthaal

11.00 uur

Lezing door Gérard Bour: ‘Lichaamstaal, de taal die iedereen spreekt’

11.45 uur Proclamatie deelnemers postgraduaat Relatie- en Communicatiewetenschappen 2015-2016

12.00 uur

Receptie met Meet & Greet van afgestudeerden en docenten
van het postgraduaat Relatie- en Communicatiewetenschappen

 

Spreker

Gérard Bour is gecertifieerd coach en trainer in Lichaamstaal en heeft ruim 20 jaar ervaring in de privésector waar hij vooral een commerciële functie heeft bekleed bij financiële instellingen. Hij specialiseerde zich in sales trainingen, management en communicatietrainingen met lichaamstaal als “rode draad”. Gérard Bour heeft graag een menselijke benadering, wat meestal een “pijnpunt” is in deze harde wereld. In 2012 richtte hij het “Centre For Personal Development” op met als missie mensen te stimuleren om hun persoonlijke groei verder te zetten en te transformeren.

Lichaamstaal is voor hem een passie geworden om de mensen beter te begrijpen en te helpen om zichzelf beter te leren kennen. Zijn doel is om mensen en bedrijven te helpen om efficiënter en op een leuke manier hun doelen te bereiken onder andere door het leren lezen van micro-expressies en houdingen en dit op een interactieve manier.


Praktisch

Deelname aan deze SEE & taste is gratis, maar online inschrijven is verplicht.

Ontdek hier de andere SEE & taste proefsessies >

Meer info

Inschrijven