Logo UHasselt

menu

Universiteitsfonds


Actueel

Nieuws

Logo UHasselt Universiteit Hasselt - Knowledge in action

< OVERZICHT

Win een nachtje in de Ecotron (en steun het goede doel)    14 mei 2018

Win een nachtje in de Ecotron (en steun het goede doel)
14 mei 2018

Wil u onze Ecotron Hasselt University wat beter leren kennen? Universiteitsfonds UHasselt biedt u daar een wel heel speciale kans toe! Steun ons en maak kans op een nachtje onder één van de koepels.

Ter gelegenheid van ons nieuw ECOTRONFONDS stellen we één van de koepels van deze (in de wereld unieke!) installatie voor klimaat- en biodiversiteitsonderzoek open voor… een overnachting. We bieden u een (aanvaardbaar warme) slaapkamer aan – inclusief comfortabel bed, slaapmutsje én zicht op de sterrenhemel. ’s Morgens staat er ook een ontbijt klaar.

Wat u moet doen voor zo’n exclusief verblijf? Heel eenvoudig: koop hier een ‘lotje’ (aan 5 euro). Wie weet, wordt u dan de winnaar van het Ecotronnachtje voor twee personen… Deelnemen kan nog tot en met datum.

Steun ons klimaatonderzoek
De opbrengst gaat naar het Ecotronfonds. Dit universiteitsfonds zamelt geld in voor het klimaat- en biodiversiteitsonderzoek binnen zowel de Ecotron Hasselt University als het Field Research Centre

De Ecotron Hasselt University is een soort teletijdmachine die het klimaat van pakweg 2070 kan simuleren. Dat laat toe om een béter beeld te krijgen van de effecten van klimaatverandering. De installatie bestaat uit 13 (ecosysteem)kamers en is in totaal 100 meter lang. Met haar ligging – in Terhills, aan toegangspoort Connecterra van het Nationaal Park Hoge Kempen in Maasmechelen – bent u in ieder geval verzekerd van een rustige nacht…

Waag dus uw kans, steun de goede zaak en wie weet beleeft u de nacht van uw leven.

www.uhasselt.be/frc


_____________

DEELNEMEN?

Deelnemen kan door 5 euro te storten via ons doneerplatform. Op 14 september wordt de winnaar geloot. Succes!