Logo UHasselt

menu

StudentStartUP


Studeren en Ondernemen: dat kan samen!

StudentStartUP

Logo UHasselt Universiteit Hasselt - Knowledge in action

< OVERZICHT

Gastcollege - Davy Kestens

gastcollege Davy Kestens
PRAKTISCH

13 nov 2015 08.45 uur - 10.00 uur


Universiteit Hasselt

campus Diepenbeek

Agoralaan Gebouw D

3590 Diepenbeek

Lokaal Het auditorium wordt later meegedeeld.


Inschrijven

Gastcollege


"Van starter tot groeier. Van Vlaanderen tot San Francisco ... en terug"   

door Davy Kestens


25 jarige Limburgse internetondernemer en CEO van het succesvolle techbedrijf Sparkcentral in Silicon Valley    
         

Voor Davy Kestens staat het vast: met een dosis ambitie, lef en gezond verstand kan je zeker je droom van je eigen onderneming waar maken! Vooraleer hij als prille twintiger zijn biezen pakte om in Silicon Valley zijn eigen bedrijf SparkCentral op te richten, was hij nog tijdens zijn studies druk in de weer om zijn start-up voor te bereiden. Tussen de lessen door (en ook wel eens tijdens...) volgde hij vele netwerk-events, ging hij praten met succesvolle ondernemers en startte hij zijn eigen businessclub voor studenten.

Vandaag is Davy Kestens een gevierd ondernemer, die vanuit de VS creatieve internetprojecten op poten zet voor grote, internationale klanten. De jonge Limburger vertelt heel graag over zijn ervaringen aan studenten. Zijn verhaal is inspirerend en motiverend voor alle jongeren die de hoop koesteren om zelf hun carrière én hun leven in handen te nemen. Goed doen wat je graag doet, daar gaat het om!

Speciaal voor de studenten van de Universiteit Hasselt komt Davy Kestens langs om te vertellen hoe je een droom kunt omzetten in dagelijkse realiteit. Hij antwoordt graag op al je vragen. Erbij zijn is een must voor iedere student met ambitie!

Inschrijven