Logo UHasselt

menu

StudentStartUP


Studeren en Ondernemen: dat kan samen!

StudentStartUP

Logo UHasselt Universiteit Hasselt - Knowledge in action

< OVERZICHT

Manager@Breakfast

PRAKTISCH

27 jan 2016 08.00 uur - 10.00 uur


PXL Congress, Elfde Liniestraat 23A, Gebouw D, Hasselt


Inschrijven

Geert Motmans studeerde personeelsbeleid aan de Sociale Hogeschool te Leuven en vulde dit aan met een General Management opleiding aan Vlerick.

Na ruim 11 jaar als personeelsdirecteur actief te zijn bij een familiaal bouwbedrijf, zet hij de stap naar HR-consultancy. Als director bij een rekruteringskantoor is hij lid van het nationaal directiecomité en verantwoordelijk voor de leiding en uitbouw van de kantoren te Hasselt en Antwerpen.

In september 2007 vervoegt hij Van Havermaet Groenweghe als vennoot, en is hij Gedelegeerd Bestuurder van Motmans - Van Havermaet HR-adviseurs. In januari 2015 gaat hij los van de groep en vaart hij samen met zijn team een zelfstandige koers onder de naam Motmans & Partners. Geert is gespecialiseerd in het verlenen van HR-advies aan KMO's en familiebedrijven. Daarnaast doet hij zowel rekrutering en selectie als assessment en development centers voor bedrijven in uiteenlopende sectoren.

Extra-professioneel is hij actief als rechter in sociale zaken aan het Arbeidshof te Hasselt en erevoorzitter van een controlegeneeskundige dienst. Hij is actief lid bij meerdere werkgeversorganisaties (Voka, VKW, …) en maakt deel uit van de stuurgroep van het LPF (Limburgs Platform voor Familiebedrijven). Als externe bestuurder adviseert hij bedrijven en organisaties hoofdzakelijk met betrekking tot HR-gerelateerde thema's.

 

Programma
08.00 u. – 08.25 u.: Opening ontbijtbuffet
08.25 u. – 08.30 u.: Verwelkoming door Jean-Pierre Segers, departementshoofd PXL-Business
08.30 u. – 09.45 u.: Keynote door Geert Motmans
09.45 u. – 10.00 u.: Vraag & Antwoord
10.00 u.: Einde

Uw inschrijving kan kosteloos geannuleerd worden per e-mail (congress@pxl.be) tot 5 werkdagen voor de dag van de activiteit. Indien uw annulering later bij ons toekomt, ongeacht de reden, is de volledige inschrijvingsprijs verschuldigd.

Inschrijven kan tot woensdag 20 januari 2016.

Bijdrage
- Studenten Hogeschool PXL en UHasselt: € 5 (cash te betalen aan de kassa)
- Externen: € 25 (betalen kan pas na ontvangst van de factuur)

 

Inschrijven