Logo UHasselt

menu

StudentStartUP


Studeren en Ondernemen: dat kan samen!

StudentStartUP

Logo UHasselt Universiteit Hasselt - Knowledge in action

< OVERZICHT

Laatstejaarsstudent: Win een leerstage in Silicon Valley

PRAKTISCH

24 mrt 2016 18.00 uur - 23.00 uur



Inschrijven

Hoe verlopen je studies? Of nog beter, het leven daarnaast? Heb je al eens nagedacht over wat je gaat doen als je je diploma hebt? Trek je er even op uit? Ben je je droomjob al aan het najagen? Je kijkt uit naar je eigen stekje? Of je broedt al een tijdje op de plannen om je eigen zaak te starten?

Hoe kan je deze leerstage in Silicon Valley winnen?

Stap 1: Brainstorm
Waarom verdien jij een leerstage in Silicon Valley? Bedenk een fantastisch idee OF overtuig ons waarom jij een meerwaarde bent voor jouw werkveld.
 
Stap 2: Verkoop je idee of jezelf
Pitch jezelf of jouw idee op een authentieke en originele manier. Bezorg ons deze unieke pitch voor 1 maart 2016 via opeigenbenenstaan@outlook.com of hashtag mee: #wedstrijdOEBS op Facebook (LINK: https://www.facebook.com/opeigenbenenstaan) , Twitter (LINK: https://mobile.twitter.com/oebs2016) en Instagram (LINK: https://www.instagram.com/opeigenbenenstaan/).

Vergeet ons niet te vermelden in je social media post @opeigenbenenstaan (Facebook en Instagram) en @OEBS2016 (Twitter).
Op 10 maart ontvangen 10 overtuigende pitchers een mail met een uitnodiging voor de finale.
 
Stap 3: Overtuig de jury!
Heb jij met je inzending een plekje in de finale veroverd? Kom dan op 24 maart jouw ultieme pitch afleveren voor een vierkoppige jury die bestaat uit niemand minder dan Indra Dewitte (HBvL), Ben Lambrechts (Hogeschool PXL), Patrick Kestens (CEO Corda Incubator) en Tony Coonen (De Voorzorg). In ‘Blind audition’-stijl moet je de jury weten te overtuigen om zich om te draaien voor jouw idee of voor jou.
 
Stap 4: Deliberatieeeee
Zijn er meerdere finalisten die de voltallige jury kunnen overtuigen, dan start de deliberatieronde. Daarin beslist de jury, onder leiding van Patrick Kestens, wie deze droomstage in de wacht sleept!
 
Stap 5: Winner
Win en ontdek Silicon Valley met als gastheer het Limburgse toptalent, Davy Kestens. Netwerk erop los en neem een vliegende start in het op eigen benen staan! De meest recente updates rond de wedstrijd krijg je via: www.facebook.com/opeigenbenenstaan
 
Wat denk je? Ben je klaar voor een topavontuur vlak voor je de echte wereld betreedt? Stuur ons dan meteen je pitch. Wij kijken ernaar uit!

Inschrijven