Logo UHasselt

menu

StudentStartUP


Studeren en Ondernemen: dat kan samen!

StudentStartUP

Logo UHasselt Universiteit Hasselt - Knowledge in action

< OVERZICHT

Manager@breakfast OVER HELDEN OP DE ARBEIDSMARKT - FONS LEROY

PRAKTISCH

15 feb 2016 08.00 uur - 10.00 uur


PXL-CONGRESS - ELFDE LINIESTRAAT 23A (GEBOUW D) - 3500 HASSELT - STUDENTENRESTAURANT


Inschrijven

Fons Leroy is Afgevaardigd bestuurder van de Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding (VDAB) en hij is van kinds af een groot stripfanaat. Hij heeft een zwak voor Marvel Comics, waar alter-ego’s helden worden en vijanden in de kiem smoren. Na tien jaar aan het hoofd van de Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding trekt Fons Leroy de parallel. De uitdagingen op de actuele arbeidsmarkt zijn niet min, maar ook niet onoverwinnelijk. Op voorwaarde dat er Work Action Heroes zijn.
In zijn presentatie stelt hij ze aan je voor, Captain Competence, Surprise Suzy, Silver Fox, Commander Career, Luminous Luke, Date Devil. Je bent ze vast al tegen het lijf gelopen. Al heb je er misschien weinig van gemerkt. Omdat je kennismaakte met hun alter-ego. Ze lijken de kneusjes van de arbeidsmarkt, van de campus misschien? Maar niets is minder waar,het enige wat ze nodig hebben is wat heroïsche kracht om hun mannetje/vrouwtje te staan. Wie kan hen die kracht geven, hoe bevrijden ze de held in zichzelf?
Fons Leroy geeft je graag een inzicht, zijn visie hoe de arbeidsmarkt van morgen er kan uitzien als alle helden zichtbaar worden.

Programma
08.00 u. – 08.25 u.: Ontvangst en ontbijtbuffet
08.25 u. – 08.30 u.: Verwelkoming
08.30 u. – 09.30 u.: Keynote door Fons Leroy
09.45 u.: Einde

Studenten UHasselt betalen € 5 cash aan de kassa

Inschrijven is VERPLICHT!

Inschrijven