StudentStartUP

Studeren en Ondernemen: dat kan samen!

StudentStartUP

Zin om te ondernemen? Bryo brengt je van idee naar plan

07 feb 2017 - 07 apr 2017

Inschrijven

Samen met jou verfijnt Bryo StandUp je ideeën, bouw je er een business model en financieel plan rond en evalueer je het business plan op zijn sterktes en zwaktes. Op het einde van het StandUp traject ben jij klaar voor de grote
beslissing: doe ik het of doe ik het niet?

Wat mag ik verwachten van dit traject?
* 8 intensieve werkbijeenkomsten: je werkt gespreid over 3 maanden samen met een 10­tal andere ondernemers en onder begeleiding van je coach je ondernemingsplan uit.
* Antwoord op je individuele vragen: er zijn opdrachten waaraan je zelfstandig kan verder werken, voor vragen kan je steeds bij je coach terecht.
* Deelname aan een business date: tijdens een businessdate krijg je de kans ondernemers en experts met zinvolle ervaring te ontmoeten en gericht die vragen te stellen waarop je een antwoord zoekt. Je komt ook in contact met de
deelnemers van andere Bryo­trajecten uit je regio en maakt op die manier kennis met het brede Bryo netwerk.

Waar en wanneer?
Het traject is gepland tussen februari en mei. De specifieke data worden later meegedeeld. De sessies vinden plaats in de kantoren van VOKA. Gouverneur Roppesingel 51, 3500 Hasselt.

Contacteer Joeri Stoop en schrijf je snel in:

Joeri Stoop
Stafmedewerker Starterswerking en Coördinator BRYO-Limburg

tel. +32 11 56 02 57
gsm +32 478 20 70 18
email : joeri.stoop@voka.be

Ben je student?

Bryo Student StandUp is volledig gratis voor studenten. De specifiekestartdata worden later meegedeeld.

Ben je reeds afgestudeerd?

Het Bryo StandUp traject kost 250 EURO voor alumni. De startdata zijn 24/2 en 5/5.

Let wel, het aantal plaatsen is beperkt. Schrijf je dus nu snel in! Antwoord op dit mailtje en ik voorzie voor jou een plaatsje.
Nog niet overtuigd? Neem een kijkje op de website van Bryo en ontdek nog meer redenen om je in te schrijven.

Over Bryo
Bryo werkt vanuit verschillende regio's verspreid
over Vlaanderen. Als je deelneemt aan Bryo,
word je begeleid bij alle uitdagingen, problemen