StudentStartUP

Studeren en Ondernemen: dat kan samen!

StudentStartUP

BRYO/VOKA: Infosessie: Starten met ondernemen: soorten trajecten

01 okt 2018 18.00 uur - 22.00 uur

Inschrijven

Heb je een onderneming opgestart, al dan niet in bijberoep? Of wil je op korte termijn starten? Zit je nog met een idee dat je verder wil verfijnen?

Kom vrijblijvend op 1 oktober naar de infoavond bij Voka - Kamer van Koophandel Limburg.

Wat kan je verwachten?

De coƶrdinator geeft uitleg rond de verschillende trajecten, d.w.z. Bryo (Stand-Up voor prestarters in de ideefase, StartUp voor starters; ScaleUp voor groeistarters - in alle sectoren), CreativeXchange (door designers allerhande) -> kortom: verneem wat een deelname voor jou kan betekenen!
Getuigenissen van Bryo-deelnemers over het traject dat hij/zij hebben afgelegd
Praktische informatie en tijd om de vragen te stellen die je hebt over het traject
Ervaringsuitwisseling tijdens een ronde tafel.
Aan het einde van de avond weet je beter wat Bryo/CreativeXchange inhoudt en kan je beter inschatten of het traject iets voor jou is.
Je kan al onmiddellijk met de projectcoƶrdinator een vervolgafspraak maken voor een persoonlijk intakegesprek.

Je bent welkom vanaf 18.00 uur. De sessie duurt 2 uur en er worden broodjes en drank voorzien en een netwerkmoment naderhand.

Inschrijven