StudentStartUP

Studeren en Ondernemen: dat kan samen!

StudentStartUP

Dalilla Hermans interviewt Hans Bourlon

09 jan 2018 19.30 uur - 22.30 uur

Boerentoren Schoenmarkt 35 2000 Antwerpen

Lokaal Je kan die avond gebruik maken van de ondergrondse parking, ingang via Eiermarkt

Inschrijven

Wie als ondernemer kent Hans Bourlon - CEO van Studio 100 - niet? Bourlon werd in 2005 en 2007 genomineerd voor de onderscheiding Manager van het jaar. In 2008 won hij deze onderscheiding samen met Gert Verhulst. Bovendien bracht hij in 2017 het boek "De blik van Bourlon" uit, een bundeling en herwerking van columns die hij schreef voor De Tijd.
Een rasechte topondernemer dus! Ongetwijfeld heb je wel wat vragen voor Hans. Grijp dan je kans!! Stuur de vragen door naar startit@kbc.be en wie weet worden ze gesteld tijdens dit event. Als ondernemer kan je deze kans niet laten liggen ...
Over vragen stellen gesproken, deze worden niet door eender wie doorgegeven aan Hans ... Hiervoor schakelen we Dalilla Hermans in. Gekend mediafiguur en redactrice van Charlie Magazine. Bovendien is ze ook eindfinaliste van De slimste mens, een eer die trouwens ook aan Hans Bourlon weggelegd was.

Programma:
19.15u: deuren open
19.30u (stipt): verwelkoming en inleiding over Start it @KBC door Dennis Duinslaeger, managing director
19.40u: keynote door Dalilla Hermans
20.00u: voorstelling Hans Bourlon
20.10u: Vraag het aan Hans (stuur dus zeker je vragen door, let wel: liefst met betrekking tot ondernemen)
21.00u: afsluitend netwerkmoment
22.30u: einde van de avond

Praktisch:
 - Dit event is gratis, maar we rekenen wel een no show fee van 45 EUR aan indien je inschrijft en niet opdaagt, aangezien de plaatsen beperkt zijn.
- Stuur je vragen door naar startit@kbc.be
- Als beloning voor je vragen, bieden we je graag het boek "De blik van Bourlon" aan.

Inschrijven