Logo UHasselt

menu

StudentStartUP


Studeren en Ondernemen: dat kan samen!

StudentStartUP

Logo UHasselt Universiteit Hasselt - Knowledge in action

< OVERZICHT

FAILING FORWARD: FAALFOLIE HASSELT

PRAKTISCH

11 okt 2018 12.00 uur - 13.30 uur


Corda Conference, Kempische Steenweg 311, 3500 Hasselt


Inschrijven

Mislukken, onderuitgaan, tekortschieten, stranden, floppen: ondernemers beleven heel wat grote en kleine faalmomenten. Om hieruit te leren, opnieuw te beginnen en nadien (nog) beter te doen.

Tijdens de Failing Forward Faalfolies praten ondernemende mensen zonder schroom over de obstakels en onverwachte hindernissen op hun weg naar succes. Want falen doe je alleen als je er niets uit leert. Succesvol worden zonder fouten maken bestaat niet. Fouten maak je als opstap naar succes.

Opgelet, deze keer heeft de Faalfolie plaast op de middag! U krijgt samen met een broodje, twee faalverhalen voorgeschoteld.

 

PROGRAMMA

12:00 – Welkom & broodje

12:30 – Sylvia Feytons + Q&A

Een aantal jaren geleden heeft Sylvia met haar echtgenoot een eigen bedrijf Book in a Box opgestart. Het was een nieuw cadeauconcept voor boeken, als alternatief voor de klassieke boekenbon. Na een reeks van tegenslagen hebben ze – letterlijk dan – de boeken moeten neerleggen. Ze kan nu terugkijken zonder spijt dat ze het niet heeft geprobeerd, ook al bracht het heel veel pijn en verdriet met zich mee.

12:50 – Nicky Vankets + Q&A

Nicky Vankets is vooral bekend om zijn spectaculaire trouwjurken en oogverblindende vrouwelijke avondjurken. Het stond in de sterren geschreven dat Nicky modeontwerper zou worden. Tijdens zijn opleiding en zijn ondernemersparcours kwam hij obstakels tegen, maar hij liet zich niet zo gauw van de wijs brengen. Hij wist telkens uit het dal te kruipen, met succes, want vandaag heeft het label Nicky Vankets veel en trouwe klanten en maakt zijn bedrijf winst.

INKOM – GRATIS

Opgelet *** registratie verplicht!

Meer info

Inschrijven