Logo UHasselt

menu

StudentStartUP


Studeren en Ondernemen: dat kan samen!

StudentStartUP

Logo UHasselt Universiteit Hasselt - Knowledge in action

< OVERZICHT

Ideeënwedstrijd Start Academy

PRAKTISCH

17 okt 2018 - 16 feb 2019Inschrijven

Goesting om te ondernemen tijdens je studententijd?
Heb je een idee, vaag of concreet, maar is extra kennis welkom om dit om te zetten in een succesverhaal? Ben je benieuwd naar hoe potentiële afnemers staan tegenover jouw idee? Of kan je begeleiding gebruiken in de verdere uitwerking van je idee? En misschien ook een financieel duwtje in de rug?

In welke fase jouw idee zich ook bevindt, Start Academy geeft jouw idee alle kansen tot slagen. Start Academy is een combinatie van een ideeënwedstrijd en een academie voor studenten hoger onderwijs, alleen of in team.

Starten als student? Start Academy helpt je op weg, in een traject van februari tot april 2019: van inspirerende workshops tot concreet advies van ervaren coaches en experten.

Sta je al verder, en ben je al student-ondernemer? Of heb je nog geen idee maar het kriebelt wel om te ondernemen? Ook dan ben je welkom! Versterk een team met jouw skills, de begeleiding van ons ervaren team krijg je er gratis bij.

Registreer jezelf !
1 teamlid kan daarna jullie team registreren en de teamleden toevoegen nadat die geregistreerd zijn. 

Inschrijven kan tot 15 februari 2019. Wacht niet tot de deadline, want je kan na registratie meteen een persoonlijke coach selecteren, die jou/jullie zal bijstaan met raad en daad!

Veel succes!

Meer info

Inschrijven