StudentStartUP

Studeren en Ondernemen: dat kan samen!

StudentStartUP

Mix&Match: Altijd al gedroomd van je eigen startup? Wij helpen je aan een goed idee en teamleden

03 mrt 2018 - 03 mei 2018

Limburg StartUP

Inschrijven

Ons Mix & Match-programma combineert de expertises uit de negen Limburgse incubatoren, om een antwoord te bieden op drie maatschappelijke uitdagingen. Na zes sessies, gegeven door IMEC, heb jij alvast een future proof businessplan op zak.

Bepaal jij de toekomst voor volgende uitdagingen?

The future of retail
Bricks vs clicks - smart textiles logistieke flow - sustainable wear dominantie grote spelers o.l.v: Gino Van Ossel

Wellbeing at home/work
Flexibele arbeidsmarkt - sport - gezondheid - tijd voor quality time o.l.v: Dominique Monami

Smart living in a smart city
Mobiliteit - sharing economy - the internet of things - veiligheid - vervuiling o.l.v: Pieter Ballon
Wat?

Volg zes sessies, gegeven door IMEC – een wereldspeler op vlak van onderzoek en innovatie in nano-elektronica en digitale technologieën. Ga naar huis met een afgewerkt businessplan, waarmee je klaar bent om de wereld te veroveren.

Deelnemen?

Dat doe je helemaal gratis!

Dan checken we, na je inschrijving, even de wederzijdse verwachtingen af in een eerste gesprek.

Schrijf je je solo in? Dan zoeken wij voor jou naar complementaire teamleden. Maar ook teams tot 3 personen zijn welkom!

Locatie: Corda Campus
03/03 - Inspiratiedag