StudentStartUP

Studeren en Ondernemen: dat kan samen!

StudentStartUP

Pitch Please Inspiratiecafé: Hoe bouw je een netwerk uit?

19 mrt 2018 19.30 uur - 23.00 uur

In de foyer van de Oude Gevangenis te UHasselt

Inschrijven

In het leven is het immers vaak belangrijk wat je kent, maar zeker ook wie je kent!

Voor velen onder ons is netwerken belangrijk: als je een job zoekt, als je je bachelor/masterproef wil maken, als je wil ondernemen….
Slechts 1 op 4 personen doet het echt graag. Gelukkig is netwerken iets dat je kan leren. En iets waar je goed in bent, ga je vaak ook vanzelf tof vinden.

Om jullie wegwijs te maken in deze thematiek hebben we vier ondernemers uitgenodigd die als geen ander weten hoe je een goed netwerk uitbouwt en onderhoudt.

Laat je inspireren door het ondernemersverhaal van Peter Croonen. Nadien gaan Mieke Neven (Burocad), Davy Jonckers (Yontec) en Youtuber Kastiop in debat over hoe je jouw (digitaal) netwerk kan uitbouwen en versterken.

Wat je opsteekt, kan je onmiddellijk in de praktijk brengen: bouw je netwerk met andere studenten en ondernemers uit tijdens de drink.

19u30: Ontvangst
19u45: Gesprek met Peter Croonen, voorzitter van voetbalclub KRC Genk
20u15: Debat met Mieke Neven, Davy Jonckers en Kastiop
21u00: Netwerkdrink studenten & ondernemers
23u00: Einde

Dit event is GRATIS. Schrijf je snel in want het aantal plaatsen is beperkt!

Pitch Please is een samenwerkingsproject van Stad Hasselt, Universiteit Hasselt en Hogeschool PXL om jongeren tussen 18 en 25 jaar goesting te doen krijgen om initiatief te nemen en ondernemend te zijn.

Inschrijven