Logo UHasselt

menu

StudentStartUP


Studeren en Ondernemen: dat kan samen!

StudentStartUP

Logo UHasselt Universiteit Hasselt - Knowledge in action

< OVERZICHT

Start Academy Ideeënwedstrijd

PRAKTISCH

18 dec 2017 - 15 feb 2017Inschrijven

Ooit al eens nagedacht om later helemaal je eigen ding te doen, en zo je dromen waar te maken? Misschien heb je zelfs al een idee? Laat het dan vooral niet in de kast zitten, maar ga ermee aan de slag!

Inderdaad, dromen worden realiteit door te doén, en dat op de juiste manier. Succes is geen toeval. Stap voor stap kan je bouwen aan een succesvolle start-up. Niet door lange teksten of plannen te schrijven. Duik liever de markt in met je idee, bespreek het, pas het aan en bouw je product of dienst. En je staat er niet alleen voor. Doe mee aan onze ideeënwedstrijd Start Academy, laat je begeleiden en geef jouw idee zo alle kansen tot slagen!

Als student hoger onderwijs biedt Start Academy voor jou een mooie combinatie van een ideeënwedstrijd en een academie. Je kan deelnemen in team (max. 6 personen) of alleen. In een traject van februari tot april 2018 word je op weg geholpen met je idee. Je krijgt de nodige inzichten tijdens workshops, en gaat daarmee aan de slag, onder begeleiding van je persoonlijke coach. En, wie weet kan jij de jury het meest overtuigen met je eindpresentatie, en verdien je de hoofdprijs van € 2.500!

Registreren voor deelname kan tot 15 februari. Deelname is gratis, en meer dan waardevol!

 

Meer info

Inschrijven