UHasselt voor leerkrachten

WORKSHOP BIOLOGIE

Datum: woensdag 16 januari 2019

Het maken van reële DNA-profielen

Inschrijven voor deze nascholing kun je via onderstaande link vanaf woensdag 19 september 2018 om 14.00 uur!

In deze workshop werken de leerkrachten met twee verschillende restrictie-enzymen, een echt genoom en relatief ongevaarlijke chemicaliën. Ze voeren een gelelectroforese uit, construeren reële DNA-profielen van de lambda-faag en toetsen dit aan de theorie.

• Voor wie: leerkrachten SO
  • Datum: woensdag 16 januari 2019 |14u00 - 17u00
  • Bijdrage: 45 euro, inclusief drank en documentatie
    Overschrijving naar UHasselt rekeningnummer IBAN BE77 0010 1870 7942 - BIC GEBABEBB met vermelding van ''workshop biologie - 16 januari - voornaam + naam deelnemer - KP UH@SCHOOL''.
  • Locatie: UHasselt – Campus Diepenbeek - Agoralaan - Gebouw D - 3590 Diepenbeek - Didactische laboratoria biologie
  • Contactpersonen: Brigitte Vanacken, brigitte.vanacken@uhasselt.be
                                prof. dr. Patrick Reygel, patrick.reygel@uhasselt.be