UHasselt voor leerkrachten

Activiteiten in klasverband

UHasselt voor leerkrachten

EEN PROF VOOR DE KLAS

De gastlessen kun je tot en met 30 november 2018 online aanvragen!

Wil je leerlingen stimuleren en in contact brengen met actuele topics en onderzoeksthema’s? Wil je hen een voorproefje aanbieden van het onderwijs- en onderzoeksgebeuren aan de universiteit? Dit kan door een prof uit te nodigen in je school/klas om een gastles te geven.

Voor deze gastlessen selecteerden we een aantal actuele en boeiende topics waaruit je een keuze kunt maken. De gekozen thema’s hebben een link met het onderwijs en met het wetenschappelijk onderzoek aan UHasselt. Voor een aantal gastlessen vragen we een specifieke voorkennis van de leerlingen. Houd hier zeker rekening mee bij de aanvraag zodat de gastles een aangename ervaring wordt voor iedereen.

De gastlessen vraag je online aan via het inschrijvingsformulier tot 30 november 2018!
Het aantal gastlesaanvragen is beperkt.

Voor wie: klasgroepen derde graad SO
De leerkracht doet de aanvraag voor een gastles via het inschrijvingsfomulier op de website.
Gastlessen kunnen tot 30 november 2018 worden aangevraagd.
Voor meer info: els.smeyers@uhasselt.be

GASTLESSEN BIOLOGIE