UHasselt voor leerkrachten

UHasselt voor leerkrachten

WORKSHOP FIELD RESEARCH CENTRE

Het Ecotron Mysterie

De Ecotron is een unieke, hoogtechnologische onderzoeksinstallatie waarin onderzoekers van UHasselt de effecten van klimaatverandering op de biodiversiteit bestuderen. De Ecotron maakt deel uit van het Field Research Centre, de wetenschappelijke uitvalsbasis van UHasselt voor internationaal toponderzoek rond biodiversiteit en klimaat in het Nationaal Park Hoge Kempen.
Aan de hand van opdrachten in teamverband ontrafelen leerlingen het 'hoe' en het 'waarom' van deze onderzoeksinstallatie. Aansluitend neemt de Ranger je mee voor een bezoek achter de schermen.

• Voor wie: leerlingen eerste, tweede en derde graad SO,
    min 12 en max. 50 deelnemers
  • Data: het hele schooljaar
  • Duur: 2,5 uur
  • Locatie: Field Research Centre UHasselt - Connecterra - Zetellaan 52 - 3630 Maasmechelen (Eisden)
  • Prijs: de actictiviteit bieden we gratis aan voor scholen die met klasgroepen op bezoek komen
  • Contactpersoon: Hanne Vercampt, hanne.vercampt@uhasselt.be

Klik hier voor meer info en reservatie.