Doctoral School for Health & Life Sciences

Doctoral training

Doctoral School for Health & Life Sciences

GCP TRAINING FOR INVESTIGATOR SITE TEAMS AND ETHICS COMMITTEES

De focus van deze training ligt op de basis principes van Good Clinical Practice (GCP) en op het verdiepen en aanscherpen van kennis en kunde op het gebied van de verantwoordelijkheden van de onderzoekers in klinische studies. Tijdens deze training zullen verschillende werkvormen afgewisseld worden waaronder presentaties, interactieve informatie uitwisseling en groep discussies. Aan het einde van de training moeten de deelnemers een test doen. Elke deelnemer die slaagt met meer dan 80% krijgt een training certificaat erkent door Transcelerate Biopharma.

Doelpubliek?

Onderzoekers en hun team, personen betrokken bij klinische studies zoals bijvoorbeeld leden van de ethische commissies

Waar en wanneer?

De training vindt plaats op donderdag 21 januari 2016 van 11:00 - 15:30 in lokaal C110 (hoofdgebouw, Campus Diepenbeek)

Registratie

Registratie is gesloten sinds 7 januari. Aangezien het aantal deelnemers beperkt is betekent registratie niet automatisch dat je kan deelnemen. De selectie gebeurt op 8 januari. Hierna zal je geïnformeerd worden of je kan deelnemen of niet.