Logo UHasselt

menu

UHasselt


Agenda

Logo UHasselt Universiteit Hasselt - Knowledge in action

< OVERZICHT

Workshop Pirate TED Talks

PRAKTISCH

03 nov 2016 10.00 uur - 16.30 uur


Oude Gevangenis

Universiteit Hasselt

campus Hasselt

Martelarenlaan 42

3500 Hasselt

Ooit al willen leren hoe je een succesvolle TED talk geeft? Wat is het dat een TED talk eigenlijk succesvol maakt? Welke tactieken worden er gebruikt om een publiek te overtuigen? In deze workshop halen we de hele TED talk structuur uit elkaar en ondermijnen we de wereld van eenzijdige corporate verhalen door gebruik van cliché’s, stereotiepen en theater props! Dit alles speelt zich af in een decor dat jou onderdompelt in een ware TED ervaring, gecreëerd door kunstenaar Evan Roth.

Kasper Vandenberghe, acteur en performer bij o.a Jan Fabre, zal samen met een ervaren coach deze workshop begeleiden en jou leren hoe je jezelf en jouw product verkoopt, door gebruik van de juiste intonatie, lichaamstaal en humor!

Deze gratis workshop wordt georganiseerd in het kader van de tentoonstelling Corporate Parodies, voor de Stadstriënnale Hasselt/Genk en is toegankelijk voor jongeren van 16 tot 23 jaar. Deze zal plaatsvinden in Universiteit Hasselt (Martelarenlaan 42) op twee data, waarop telkens max. 10 personen zich kunnen inschrijven.

Schrijf je in door een mailtje te sturen naar ilse@gluon.be